Medlemskontingent 2024

Postet av Hauketo IF den 31. Jan 2024

Medlemskontingenten for 2024 sendes i løpet av kort tid ut til våre medlemmer. 

Alle som deltar i en idrett i regi av Hauketo IF må være medlem av idrettslaget. For de som har Spond-appen betales kontingenten direkte fra appen. De som ikke har Spond-appen vil motta betalingsforespørselen på e-post.

Klubbmedlemskap gjelder fra 1.januar og ut kalenderåret. For nye medlemmer faktureres denne fortløpende gjennom året, og for medlemskap fra august er det 50% rabatt på medlemskontingenten. 

Priser for medlemskap i 2024:

  • Voksen (fra 18 år): Kr 500,-
  • Ungdom/barn (t.o.m. 17 år): Kr 300,-
  • Familiemedlem (min. 3 medlemmer): Kr 200,- per medlem
  • Støttemedlem: Kr 150,-

Familiemedlemskap
Har du tre eller flere familiemedlemmer i klubben kan du søke om familiemedlemskap, og betale 200 kr per medlem. Dette gjelder både voksne og barn. For å søke om familiemedlemskap fyller du ut dette søknadsskjemaet: Søknad om familiemedlemskap

Utmelding
Ønsker du å melde deg ut av Hauketo IF, må du sende en skriftlig utmelding til klubben. Dette kan du gjøre ved å sende en e-post til daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no hvor du legger ved fullt navn og fødselsdato på medlemmet som ønskes utmeldt. Du kan også fylle ut dette skjemaet: Avslutte medlemsskap

Treningsavgift
I tillegg til medlemskontingenten sendes det ut treningsavgift knyttet til idretten og laget medlemmet deltar i. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer mellom ulike idretter og alderstrinn. Treningsavgiften for fotball vil bli sendt ut i slutten av februar, mens for håndball og innebandy sendes den ut i september. For mer info om treningsavgift, se denne lenken: Medlemskontingent og treningsavgift 

Betalingsutfordinger?
I Hauketo IF skal alle kunne delta uavhengig av økonomisk situasjon. Hvis du har utfordringer med å betale medlemskontingenten eller treningsavgiften, ta kontakt på daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no så finner vi en løsning.

Spørsmål?
Har du øvrige spørsmål knyttet til dette? 
Ta kontakt med daglig leder Martin Jansrud:
E-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no
Telefon: 941 98 449
Torshov Sport er vår nye klubbforhandler

Postet av Hauketo IF den 11. Jan 2024Hauketo IF har gleden av å annonsere at vår nye klubbforhandler er Torshov Sport.

Etter en grundig vurderingsprosess har vi valgt Torshov Sport som vår nye klubbforhandler de neste fem årene. Torshov Sport er en av landets største klubbforhandlere til idrettslag og har mange års erfaring med idrettslagenes behov og måte å handle på. Med Torshov Sports ekspertise og brede produktutvalg vil vi kunne møte alle våre behov og ønsker for klubbkolleksjon og utstyr til alle våre idretter.

HAUKETO IF + TORSHOV SPORT: Fra venstre Mats Nikolaisen, Martin Jansrud og Thami Khoza.  

AssistCo fortsatt med på laget
Klubben fortsetter med AssistCo AS som klubbleverandør. AssistCo distribuerer Hummel som klubben har hatt siden 2020, og vi er svært fornøyde med dette samarbeidet.

Klubbkolleksjon
Ny Hauketo IF-klubbkolleksjon vil bli tilgjengelig i nettbutikken og i fotballbutikken på Torshov i Oslo i midten av februar. Butikken finner du i Sandakerveien 35B, 0477 Oslo. Mer informasjon kommer på våre kanaler når nettbutikken er oppdatert med HIF-kolleksjonen. 

Rabatt i butikk og på nett
Medlemmer i Hauketo IF får 20% rabatt på klubbkolleksjonen, 15 % på fotball, håndball og innebandy-relatert utstyr og 10 % på øvrig sortiment hos Torshov Sport. Benytt rabattkoden HAUKETO i nettbutikken. Se utvalget i nettbutikken: Torshov Sport Fotball | Norges råeste fotballbutikk - Torshov Sport

Spørsmål?
Lurer du på noe i forbindelse med den nye avtalen kan du ta kontakt med daglig leder Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon: 941 98 449.


Vi takker G-sport/Intersport/Anton Sport for samarbeidet de siste årene, og ser frem til de neste fem årene med Torshov Sport!Bilal er klubbens nye a-lagstrener

Postet av Hauketo IF den 5. Jan 2024

Bilal Zaouaghi blir klubbens a-lagstrener den kommende sesongen. Bilal kom til laget som spillende trener på tampen av fjorårssesongen, gjorde sine saker godt og var med på å sikre plassen i 6. divisjon. Den unge treneren har massevis med erfaring som spiller i Holmlia, og før han kom til HIF var han spillende trener for Holmlias andrelag i 8. divisjon.

I tillegg til Bilal som trener vil Martin Jansrud være med rundt laget som lagleder. A-laget skal i 2024 spille i 6. divisjon avdeling 1, og lagets første seriekamp er 18. april borte mot Manglerud Star 2. Se hele terminlisten her.

Vi ønsker Bilal velkommen til HIF!