Hauketo IF Fotball

Hauketo IF - Fotballgruppa består av over 250 barn, ungdom og voksne fotballspillere. De fleste spillerne er jenter og gutter bosatt på Hauketo og Prinsdal i Søndre Nordstrand. Fotballavdelingen i Hauketo IF er et lavterskeltilbud hvor alle skal få et godt sportslig utvalg. Hauketo IF er en breddeklubb som kombinerer seriøsitet, mestring og utvikling for alle barn, ungdom og voksne i området. Fotballavdelingen vår bygger på samhold, mestring, stolthet og respekt hvor målsetningen er at alle medlemmer skal føle stolthet og tilhørighet til klubben. Disse verdiene gjennomsyrer hele organisasjonen, fra seniorgruppa ned til de yngste barnelagene. Alle med roller og verv i Hauketo IF skal etterfølge disse verdiene og være gode ambassadører for klubben. 

Hovedtyngden er barnelag i aldersgruppen 6-12 år, samt ungdomslag og senioravdeling. Fotballgruppa har seniorlag i 6 divisjon, oldboys som spiller 7-er og veteranlag som spiller 7er. 

Vi ønsker alltid nye medlemmer. Er du interessert i å spille fotball i Hauketo? Kontakt sportslig leder Anders Nilsen på 41255636 eller leder.hauketoif.fotball@klubbkontor.noVi oppfordrer spesielt jenter og foreldre til jenter med ønske om å spille fotball til å ta kontakt!

Velkommen til oss!

NYHETER

Velkommen til HIF Fotball

Alle trenere i HIF Fotball er kurset i regi av NFF. HIF Fotball jobber aktivt for at alle barn i området skal få gode treningsopplevelser og ha det gøy på trening. HIF Fotball er drevet på dugnad og tilbyr billig trening til barn og ungdom.

For informansjon om de enkelte lagene så kan du trykke deg inn på "Fotball lagene" på topp meny under "Fotball".

Hva koster det å bli med?
Les mer om ett av Oslos rimeligste fotballtilbud.BLI MEDLEM

Bli medlem

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Sponsorer

HAUKETO
IDRETTSFORENING

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 979781644> til 60000


Utlegg og dommerregninger 

sendes til kasserer på e-post hauketo.if.kasserer@gmail.com eller via Visma Scanner mobilapp.


Kommende kamper

Se alle
This widget has not been set up yet.