Handledager hos Intersport Ryen

Postet av Hauketo IF den 13. Des 2022


12. - 14. desember får alle medlemmer i Hauketo IF 25% rabatt på alle varer hos Intersport Ryen.
Er du vår nye juniortrener?

Postet av Hauketo IF den 25. Nov 2022

Hauketo IF ser etter en ny hovedtrener til vårt G19-lag kommende sesong. Laget består av unge og ambisiøse juniorspillere hvor samholdet er godt. Det er en fin gruppe med rundt 20 spillere og en solid lagledergruppe rundt som sørger for alt det praktiske. Vi ser etter en positiv og engasjert trener som er opptatt av å videreutvikle laget, men som også har egne sportslige ambisjoner.

 

Arbeidsoppgaver:
 - Planlegge og gjennomføre treningsøkter
 - Lede laget i kamp
 - Utviklingssamtaler med spillere
 - Delta på klubbens trenerforum
 
 Ønskede krav og kvalifikasjoner:
 - Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 - Startet på eller fullført UEFA C-lisens/Grasrottreneren
 - Erfaring som trener

Vi tilbyr:
 - Oppfølgning knyttet til egen utvikling
 - Stort handlingsrom
 - Et godt miljø
 - Trenertøy og utstyr
 - Lønn etter avtale

 

Har du spørsmål eller er interessert?
Kontakt daglig leder Martin Jansrud på daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller 941 98 449.Fotball for jenter født i 07, 08 og 09

Postet av Hauketo IF den 27. Okt 2022

Vi har startet opp igjen med fotballtreninger for jenter født i 2007, 2008 og 2009.

Fremover vil det være en trening på onsdager innendørs i hallen, og en utendørs på kunstgresset på torsdager. Alle jenter i alderen som har lyst til å prøve er hjertelig velkommen. Trener vil være Andreas Høydahl Sørli. For eventuelle spørsmål kan han kontaktes på tlf. 977 47 053.

Vi håper at så mange jenter som mulig vil prøve uavhengig av hvor godt øvd man er.


Masse kampaktivitet denne uka

Postet av Hauketo IF den 14. Okt 2022

En ny uke står for tur, og denne er full av kampaktivitet hos oss både på kunstgresset og i hallen. 

Siste seriekamp for a-laget
Hauketos seniorlag spiller på onsdag kl. 20:15 sin siste seriekamp for året. Etter 17 spilte kamper ligger a-laget på en tredjeplass på tabellen i sin 6. divisjonsavdeling. I forrige kamp møtte de Grei 2 borte, og grønntrøyene dro hjem til Hauketo med tre poeng i bagasjen etter en 2-1-seier. På motsatt banehalvdel onsdag venter nedrykksklare Dynamo Mjøsa.

G16 jakter ny trepoenger
G16-laget jakter en ny trepoenger etter en kruttsterk 8-3 seier borte mot Lille Tøyen i forrige uke. På tirsdag kl. 20:30 møter trener Anders Nilsen og mannskapet hans tabellnabo Nesodden 2 hjemme på kunstgresset vårt.

Toppkamp for G14
På torsdag kl. 20:30 er det duket for toppkamp på Prinsdal kunstgress for våre unge og lovende 14-åringer. Laget ligger i skrivende stund på en andreplass på tabellen med like mange poeng som serieleder KFUM 2. På torsdag er motstander Kolbotn 2 som ligger på plassen bak Hauketo med tre poeng mindre.

Håndballkamper i Prinsdalshallen
Det er ikke bare på kunstgresset det skjer ting denne uka. På søndag er det duket for to håndballkamper for J2010/11 i Prinsdalshallen. Kl. 11:00 er Kolbotn motstander, mens kl. 12:55 er det Oppegård som venter på motsatt banehalvdel for våre håndballjenter.

Øvrige kamper denne uka
Utover de overnevnte kampene er det også mer å glede seg til på Prinsdal kunstgress denne uka:

  • Mandag, kl. 21:00: Hauketo M48 mot Oppsal.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo G9 mot Nordstrand.
  • Onsdag, kl. 19:10: Hauketo G11 mot Ski.
  • Torsdag, kl. 18:00: Hauketo G8 mot Ski.

Møt opp og støtt våre lag til seier. Kiosken er åpen!


Storfint besøk i ettermiddag

Postet av Hauketo IF den 12. Okt 2022

BRENNHET HAUKETO-GUTT: I derbyet mot erkerival Lillestrøm briljerte Osame Sahraoui og ble kåret til banens beste. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO


 

I september møtte Vålerenga sin erkerival Lillestrøm foran et fullsatt Intility Arena. Hauketo-gutten Osame Sahraoui lekte seg med kanarifuglene og vartet opp med to mål og én assist i derbyet. Dette resulterte i at Osame ble kåret til banens beste spiller hvor han fikk 10 000 kr som han kunne gi til en valgfri breddeklubb. Som tidligere endte valget på oss i Hauketo IF, og det er vi utrolig takknemlige for.

I forbindelse med dette vil Osame komme på besøk til oss i ettermiddag for å overrekke oss sjekken, men i tillegg til dette har han med seg et filmcrew som skal filme en liten film for Norsk Tipping. 

Alle er hjertelig velkomne til å hilse på, ta bilder og få autografer av Osame, men dette må skje etter filminnspillingen da barn ikke skal være med på denne filmen.

Osame kommer kl. 17, så litt etter dette er det bare å ta turen å hilse på Hauketos store sønn.

 


 
Rydding av sykkelbanen

Postet av Hauketo IF den 10. Okt 2022

OPPDATERT: Torsdag 20. oktober skal sykkelbanen tas inn, og i den anledning trenger anleggsgruppa hjelp til dette. Har du mulighet til å bidra? Møt opp kl. 17:00.

Vi er på Instagram!

Postet av Hauketo IF den 6. Okt 2022


Klubben er nå på Instagram, og vil fremover publisere innhold på denne plattformen i tillegg til vår Facebook- og nettside. Følg oss ved å trykke HER eller scan QR-koden under.


Oppstart av innebandy i uke 42

Postet av Hauketo IF den 4. Okt 2022

Etter en periode uten innebandytilbud for våre barn og unge i Hauketo IF har vi nå gleden av å informere om at vi starter opp igjen med innebandytreninger i klubben.

I samarbeid med Oslo Bandyforbund og Oslo og Akershus Bandyregion har vi nå fått på plass et bra opplegg rundt innebandyen fremover som vi håper så mange som mulig vil benytte seg av.

Treningene vil være på tirsdager i Prinsdalshallen fra uke 42. Fra kl. 18 til 19 vil det være treninger for barn fra 6 til 9 år, og fra kl. 19 til 20 vil det være treninger for barn fra 10 til 13 år. 

Første trening vil altså være tirsdag 18. oktober.

Alle er velkomne til å prøve!


Spørsmål?
Kontakt daglig leder Martin Jansrud på e-post daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.


Toppkamp på onsdag

Postet av Hauketo IF den 26. Sep 2022

Det er flere godbiter i vente på Prinsdal kunstgress denne uken. På onsdag tar blant annet vårt a-lag i mot serieleder Bøler til toppkamp i 6. divisjon. 

A-laget kommer senest fra en komfortabel 6-1-seier mot NIH i helga, men på onsdag venter en langt tøffere motstander da de suverene serielederne fra Bøler blir å se på motsatt banehalvdel på vårt kunstgress kl. 20:15.

Det er også flere kamper å kose seg med denne uka på Prinsdal kunstgress. Slik ser menyen ut:

  • Mandag, kl. 21:00: Hauketo M48 mot Vålerenga.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo Hvit G9 mot Holmlia.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo Gul G8 mot RASK.
  • Onsdag, kl. 19:00: Hauketo Gul G10 mot Lambertseter.
  • Onsdag, kl. 19:00: Hauketo Rød G10 mot Langhus.
  • Torsdag, kl. 18:00: Hauketo Rød G8 mot Hasle-Løren.

Møtt opp og støtt våre helter i grønt til seier. Kiosken er åpen!Handledager hos Intersport Ryen

Postet av Hauketo IF den 22. Sep 2022

14. - 15. oktober får alle medlemmer i Hauketo IF 25% rabatt på hele butikken hos Intersport Ryen.
Allidrett starter på onsdag

Postet av Hauketo IF den 2. Sep 2022

Førstkommende onsdag (7. september) starter vi opp igjen med allidrett i Prinsdalshallen.

Allidrett er et tilbud til barn i alderen 4-6 år. Tilbudet er en allsidig aktivitet hvor man er innom mange forskjellige idretter så langt det lar seg gjøre med barnegruppen. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk gjennom lek og aktiviteter tilpasset barnets utviklingsnivå. Allidrett er preget av mye lek og moro.  

Allidrett er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv, hvor de får prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inne, året rundt. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.

Treningene vil foregå på onsdager fra kl. 17:00 - 18:00. Trenere for året er Mathilde og Nils.

Ta med drikkeflaske og innesko.

Trykk på lenken under for å bli medlem (velg Allidrett 2022/23). Det er kun medlemsavgift ut året.

Trykk her for å bli medlem.

Har du spørsmål? Kontakt daglig leder Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 94198449


Hauketo IF har ansatt en ny daglig leder

Postet av Hauketo IF den 2. Sep 2022

Martin Jansrud er ansatt som daglig leder i Hauketo IF.

Styreleder Leo Emblemsvåg er veldig fornøyd med at de nå har har ansatt en daglig leder og er sikker på at dette vil være med på å utvikle Hauketo IF som klubb.

Martin vil jobbe mye med klubbutvikling, administrative oppgaver og være klubbens representant på ulike arenaer. Han vil være tilgjengelig for våre medlemmer, så det er bare å ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.

Martin er tilgjengelig på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no og han kan treffes på telefon 94198449.

Vi ønsker Martin hjertelig velkommen til Hauketo IF.
Bydelsderby på torsdag

Postet av Hauketo IF den 30. Aug 2022

Førstkommende torsdag er det duket for et skikkelig bydelsderby når vårt G16-lag møter Bjørndal på Prinsdal Kunstgress kl. 18.30.

Trener Anders Nilsen og mannskapet hans kommer senest fra et 6-2-tap mot et sterkt Vålerenga i OBOS-cupen, men nå er det seriespillet som gjelder for grønntrøyene. I det omvendte oppgjøret mellom Hauketo og Bjørndal tidligere i år var det BIF som stakk av med seieren. Det blir med andre ord en tøff kamp hvor gutta trenger all støtte de kan få for at de tre poengene skal bli igjen på Prinsdal. 

Flere godbiter denne uken

Det er ikke bare G16-laget som skal i aksjon på Prinsdal denne uken. Det er flere godbiter på menyen i ungdoms- og voksenfotballen. I kveld (tirsdag) kl. 19:10 møter vårt G13-lag Nesodden hjemme på kunstgresset vårt. I morgen jakter vårt A-lag sin femte strake seier i 6. divisjon når de tar i mot idrettsstudentene fra NIH kl. 20:15.

Ta med deg venner, familie og de du er glad i til tribunen på Prinsdal Kunstgress denne uken. Kiosken er åpen og været er meldt bra!

Født i 2016 og lyst til å spille fotball?

Postet av Hauketo IF den 24. Aug 2022

Har du, eller kjenner du noen som har barn som er født i 2016 og er interesserte i å spille fotball?

Tirsdag 30.08 kl. 18 inviterer vi til foreldremøte i Prinsdalshallen for de som er interesserte i å høre mer om dette.

Spre ordet!

Åpen-dag 27.Aug.2022

Postet av Hauketo IF den 2. Aug 2022

I 2021 gjennomførte vi vår aller første Åpen-dag. Det ble en kjempesuksess, og derfor planlegger vi også gjennomføring i 2022! 
Alle medlemmer, familie og venner er velkommen. Åpen-dag vil by på aktiviteter som hoppeslott, ball-lek, ansiktsmaling, ballongartist og fotballcup. Dette er en flott mulighet for barn og voksne/foreldre til å bli kjent med andre. Det blir også gratis pølser til barn opp til 10 år.

Åpen-dag starter fra kl.12-16, ses!

Velkommen til Hauketo Idrettsforening💚💚

Jentelag fotball 07,08,09

Postet av Hauketo IF den 3. Jun 2022

Hauketo IF fotballjenter har plass til flere jenter på laget. Vi er rundt 6 jenter som synes fotball er kjempegøy og vil gjerne ha med flere på laget. Vi har introdag/trening 12.06 kl.18-1930 og planer å starte med full trening f.o.m August. Kom selv å ta med deg noen du skjenner. Viktig beskjed! Du trenger ikke å ha spilt fotball før:-) 

Ta kontakt på epost: hauketoif@klubbkontor.no hvis du har spørsmål ang fotballen.

Møt opp på Prinsdal kunstgressbane Mandag 12.06 kl.18:00. Ses da!!


Arbeid i hallen

Postet av Hauketo IF den 3. Jun 2022

Idrettshallen holdes stengt for alle aktiviteter i uke 26 og 27 på grunn av arbeid.Hauketo IF
Hauketo menn senior tar imot Oppsal

Postet av Hauketo IF den 7. Mai 2022

Kom og hei frem Hauketo A-laget!

Onsdag kveld tar vi imot Oppsal fotball senior på hejmmebane. Dette blir tredje kampen for Hauketo har spilt hittil i serien med uavgjort i begge kampene, Hauketo senior har et godt håp om å kunne vinne kampen kommende Onsdag mot Oppsal. 
Ønsker du å styrke vårt håndball juniorlag

Postet av Hauketo IF den 3. Mai 2022

Ønsker du å styrke vårt juniorlag!

Vi skal danne et juniorlag for håndballen og ønsker deg som ønsker å spille håndball. Tilbudet gjelder deg som er født fra 2006.   Er dette noe som virker interessant for deg er det bare å ta kontakt med Mia Engensbak  på tlf: 975 21 379

Treningene vil foregå i Prinsdalshallen.

Ser frem til å høre fra deg!
Hauketo IF inviterer til ballskole for barn på barneskolen!

Postet av Hauketo IF den 27. Apr 2022Nytt av året er at vi arrangerer ballskole i uke 25 og 33, vi håper dette får kabalen med lang sommerferie til å gå litt bedre opp for de fleste.

Ballskolen koster i år 300 kroner per barn per uke.

* Ballskolen er et tilbud for barn født i 2009-2015
* Det blir masse moro med fotball, håndball, innebandy, nye bekjentskaper osv.
* Alle får t-skjorte og vi serverer enkel lunsj og frukt hver dag
* Meld dere på 1 eller 2 uker
* Ballskolen varer fra kl. 9.00 til kl. 15.00

Link til påmelding: https://club.spond.com/landing/courses/hauketo-il/5A44CEC958934700824827F58F15D797

Vi håper å se dere på ballskolen i år!


NB. Bindende påmelding (det vil si ingen refusjon om man ikke møter).

Innkalling til årsmøte 28. mars kl. 19:00

Postet av Hauketo IF den 7. Mar 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Hauketo IF. Årsmøtet avholdes i Prinsdalshallen mandag 28. mars kl. 19:00.
Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 12. mars til e-postadresse leder.hauketoif.styre@klubbkontor.no


Klikk gjerne "skal" på arrangementet så vi vet hvor mange som kommer


Foreløpig sakliste:
1. Godkjenning av innkallingen og saklisten
2. Valg av ordstyrer og referent
3. Valg av to personer til å undertegne protokollen
4. Hovedstyrets beretning
5. Regnskap 2021
6. Kontingent 2022
7. Budsjett 2022
8. HIFs organisasjonsplan
9. Arbeid med å ansette daglig leder
10. Valg
a) Styre med leder, nestleder, 4 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.
b) Kontrollutvalg med 2 medlemmer og 1 varamedlem.
c) Valgkomité med leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem.
11. Innkomne saker
Endelig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest 15. mars. 
For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Hauketo IF i minst én måned, fylle minst 15 år i 2022, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser overfor Hauketo IF.
Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Spørsmål som gjelder årsmøtet, kan rettes til styremedlem2.hauketoif.styre@klubbkontor.no.
Med vennlig hilsen

Styret i Hauketo idrettsforening


Innkalling HIF Årsmøte 2022.pdf

Medlemskontigent HIF.pdf

HIF organisering.pdf

Resultat og balanserapport HIF 2021.pdf

Balanserapport HIF 2021.pdf

Noter HIF 2021.pdf

HIF årsberetning 2021.pdf

Hauketo IF_Valgkomiteens innstilling til Årsmøte 2022.pdf

Kontrollkomiteens beretning 2021_signet.pdf