Vi trenger flere spillere i ungdomsfotballen

Postet av Hauketo IF den 11. Des 2023

Hauketo IF trenger flere jenter født i 2007-09 og gutter født i 2009-10 som vil spille fotball hos oss. Er dette av interesse for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med Martin Jansrud på tlf: 94198449 eller e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no.
Skøytebanen åpner 2. desember

Postet av Hauketo IF den 1. Des 2023

Lørdag 2. desember vil isen på vår multisportbane være klar til bruk. Det har også blitt installert nye lys rundt banen, så det vil også være gode forhold på kveldstid. Banen finner du på grusbanen i Prinsdal idrettspark.

Vi takker anleggsgruppa for innsatsen med islegging, og ønsker alle velkommen til å bruke skøytebanen vår!
Oppsummering av PM Cup 2023

Postet av Hauketo IF den 13. Nov 2023

CUPGLEDE I PRINSDAL IDRETTSPARK: Over 60 lag deltok i helgen på PM Cup i Prinsdal idrettspark. 

Lørdag ble det for første gang på mange år arrangert en fotballturnering i regi av Hauketo IF i Prinsdal idrettspark. Det var 62 deltakende lag for barn fra syv til tolv år, hvor alle lag fikk prøve seg på neste års spillform. Spillformene var 5'er, 7'er og 9'er. Det var gratis påmelding på cupen, og det deltok i hovedsak lag fra Oslo og omegn, men vi hadde også lag som kom langveis fra. Ved å arrangere en cup utendørs så seint på året knyttes det noe spenning til været, men også værgudene spilte på lag med oss denne lørdagen og ga oss oppholdsvær hele dagen.

Fantastiske frivillige
For å arrangere en slik turnering er man avhengig av at folk stiller opp med dugnadsarbeid. Takket være fantastisk innsats fra de frivillige gikk arrangementet knirkefritt fra start til slutt. Ikke bare ble dugnadsoppgavene utført, men de ble utført med glede og positivitet. Klubben fikk underveis og i ettertid mange rosende ord for arrangementet, og det hadde vi ikke klart uten dere. Så en stor takk sendes til opp- og nedriggere, parkeringsvakter, kioskvakter, kampverter, kakebakere og alle andre som bidro til at denne dagen ble så bra. Denne innsatsen viser at klubben er kapabel til å arrangere slike arrangementer også ved en senere anledning. 

BLIDE KIOSKDAMER: Ida, Ann-Helen og Leanne var blant flere som betjente kioskene med et smil under cupen.

 

G2012-trener og styremedlem Annike Løkås delte følgende kloke ord på Facebook etter cupen:

"Jeg har lest mange, frustrerte kommentarer om manglende dugnadsånd og foreldre som ikke stiller opp. 
Jeg vet ikke, jeg, men jeg tror vel egentlig de fleste har lyst til å stille opp for barna sine. Da hjelper det veldig hvis man vet hva man kan bidra med. Vi som er litt i overkant engasjerte må noen ganger bli flinkere til å delegere, og ha forståelse for at også foreldre er forskjellige og kan trenge litt tilpasninger. Jo tydeligere forventninger, jo enklere å bidra. Det er mange oppgaver, store og små, man kan fordele i foreldregruppa. Følelsen av tilhørighet er like viktig hos voksne som hos barn!
Ikke alle kan være treneren, laglederen eller sjåføren. Men kanskje kan noen lage sommeravslutning, selge lodd, være kampvert, vaske svette vester eller pumpe baller 🤷‍♀️
Anbefaler en inkluderende approach istedetfor sinte innlegg som ikke når fram til de du er sinte på uansett. 
Den lille klubben vår arrangerte cup i helga, og det gjør så godt i 💚 og se at det stilte opp så mange foreldre for å hjelpe til at vi nesten ikke visste hvor vi skulle gjøre av alle! Like blide, alle sammen. Uavhengig av fotballinteresse, bakgrunn eller norskkunnskaper. 
Skryt fikk de også, fortjent sådan, av alle som besøkte oss!!
Heia Hauketo IF 💚"


Takk til Privatmegleren

Til cupen var vi så heldige å få med oss Privatmegleren på laget. Vi setter utrolig stor pris på at de ville støtte oss, og sender en stor takk til dem med daglig leder Soliman Sarwan i spissen. Vi ønsker også å takke Helt Opplagt som sponset oss med frukt som vi delte ut gratis under turneringen.


CHAMPIONS LEAGUE-STEMNING: På tampen av turneringen måtte flomlysene på.

 

Flere bilder fra cupen finner du vår Instagram- og Facebook-side.
PM Cup 2023: Kampoppsett og info

Postet av Hauketo IF den 2. Nov 2023

Vi i Hauketo IF gleder oss til å ta imot deg og ditt lag til Privatmegleren Cup 11. november i Prinsdal idrettspark. Cupen varer fra kl. 9 til 17 og alle kamper spilles utendørs på kunstgresset i Prinsdal idrettspark.

Informasjon til lagledere og trenere

 • Alle lagledere må møte i sekretariatet senest 15 minutter før sitt lags første kamp for registrering og levering/utfylling av spillerliste.
 • Alle lag plikter å stille til kampstart ferdig skiftet ved banen som skal benyttes minimum 5 minutter før oppsatt tid.
 • Alle lagledere/trenere må påse at alle spillerne har leggbeskyttere. Dette er påbudt.
 • Det blir premieutdeling umiddelbart etter hvert lags siste kamp.

Parkering

 • Parkering på området koster kr 30,- og betales via Vipps.

Fasiliteter

 • Samtlige kamper vil bli spilt på våre to kunstgressbaner.
 • Det vil være åpne garderober.
 • Det vil være åpne innendørsarealer i klubbrommet og tribunedelen i Prinsdalshallen.
 • Sekretariatet vil være i tårnkiosken (det røde bygget) ved 5’er-banene.
 • Det vil være åpne kiosker for forfriskninger og salg av grillmat.

Banefordeling

 • 5’er-kampene vil bli spilt gjennom hele dagen på 5’er A og B.
 • 7’er-kampene vil bli spilt fra kl. 09:00 til kl. 13:30 på 7’er A, B, C og D.
 • 9’er-kampene vil bli spilt fra kl. 13:45 til 17:00 på 9’er A og B.

Spilletider

 • 5’er - 1x20 min
 • 7’er - 1x20 min
 • 9’er - 1x25 min

Kampoppsett

Kampoppsettet for turneringen finner du på denne lenken: 

https://www.profixio.com/app/pm-cup-2023/categories

Spørsmål?

Kontakt Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon: 941 98 449.


Hauketo IF inviterer til PM Cup 11. november

Postet av Hauketo IF den 29. Sep 2023

Lørdag 11. november har Hauketo IF gleden av å invitere barn født 2011-2016 til PM Cup i Prinsdal idrettspark. Klubben har lenge hatt ambisjoner om å arrangere en egen cup, og i høst skjer det endelig med Privatmegleren på laget. 

Her får lagene mulighet til å avslutte sesongen ved å spille med neste års spillform. Det vil være åpen kiosk, åpne innendørsarealer og mye mer. Det er helt gratis å være med! Det vil være minimum tre kamper per lag.

SPILLFORMATER
Gutter og jenter - 2015 og 2016 - 5'er
Gutter og jenter - 2013 og 2014 - 7'er
Gutter - 2011 og 2012 - 9'er

PÅMELDING
Det er helt gratis å melde seg på. Frist for påmelding er 29. oktober kl. 23:59.
Påmelding gjøres på denne lenken: PM Cup 2023

PREMIERING
Alle deltakende spillere vil bli premiert etter siste kamp.

SPØRSMÅL?
Har du spørsmål kan du kontakte Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon: 941 98 449.

Multisportbanen er offisielt åpen

Postet av Hauketo IF den 11. Sep 2023

I forbindelse med Dalens dag på lørdag ble det avholdt en liten offisiell åpning av vår nye multisportbane. Multisportbanen er et anlegg som kan brukes til mange ulike aktiviteter året rundt. På vinteren vil banen islegges slik at det kan det kan gås på skøyter og spilles ishockey. Du kan lese mer om den nye møteplassen i idrettsparken vår her.

Vi håper at mange barn og unge får masse glede av den nye banen, og den er åpen for alle!


Se bilder fra åpningen:

Styreleder Leo Emblemsvåg innledet åpningen fra scenen.

 

Det var mange skuelystne som ville ta en titt på det nye anlegget.

 


Det er mange å takke for at denne banen kom på plass. Her blir Lions Club Oslo/Hauketo takket for sitt bidrag. Takket være Lions fikk vi kjøreporter på banen slik at den kan måkes for snø på vinterstid.

 


Anleggsgruppa ved Per Berglie i spissen har virkelig stått på for å få på plass banen. Her takkes Per for innsatsen.

 

Muhammed Mackie Gillen fikk æren av å klippe snora sammen med styreleder Leo Emblemsvåg.

 Det var full jubel hos de fremmøtte da snora ble klippet.

 

Velkommen til Dalens dag 9. september

Postet av Hauketo IF den 5. Sep 2023

Lørdag 9. september inviterer Hauketo og Prinsdal Fritidsråd og Hauketo Idrettsforening til Dalens dag i Prinsdal idrettspark. Dalens dag starter kl. 12 og slutter kl. 16. Det vil bli mange gøyale aktiviteter, og det vil også være en offisiell åpning av vår nye multisportbane på grusbanen kl. 14:30.
Oppstart av fotball for barn født i 2017

Postet av Hauketo IF den 30. Aug 2023

Onsdag 6. september inviterer vi gutter og jenter fra 2017-kullet til prøvetrening hos oss fra kl. 17:00 til 18:00 på Prinsdal kunstgress. Alle som er født i 2017 er velkommen til å prøve, og det er bare å møte opp.

Onsdag 13. september vil det avholdes et foreldremøte samtidig som treningen fra kl. 17 til 18. Dette møtet vil avholdes i klubbrommet i Prinsdalshallen. 

Har du spørsmål kan du kontakte Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.

Oppstart av allidrett 4. september

Postet av Hauketo IF den 29. Aug 2023

Mandag 4. september starter vi opp igjen med allidrett for barn fra 4 til 6 år i Prinsdalshallen. 

Tilbudet er en allsidig aktivitet hvor man er innom mange forskjellige idretter så langt det lar seg gjøre med barnegruppen. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk gjennom lek og aktiviteter tilpasset barnets utviklingsnivå. Allidrett er preget av mye lek og moro.  

Allidrett er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv, hvor de får prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inne, året rundt. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.

Treningene vil foregå på mandager fra kl. 17:00 - 18:00. Trener for allidretten er Kai Lawson Hall.

Ta med drikkeflaske og innesko.

Har du spørsmål? Kontakt daglig leder Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.


Handledager hos Anton Sport Lambertseter

Postet av Hauketo IF den 28. Aug 2023

12-14. september er det handledager hos Anton Sport Lambertseter. Alle våre medlemmer får 25% rabatt på klubbsortimentet, og 20% på alle varer. Butikken finner du på Lambertseter Senter.

Innebandy starter opp igjen på tirsdag

Postet av Hauketo IF den 25. Aug 2023

Tirsdag 29. august starter vi opp igjen med innebandytilbud til barn og unge igjen. Treningene vil foregå i Prinsdalshallen, og vi ønsker både gamle og nye spillere velkommen.

Alle treningene er på tirsdager, og er inndelt i følgende tidspunkter:

AldersgruppeTidspunkt
Jenter og gutter f. 2016-2017Kl. 18:00 - 19:00
Jenter og gutter f. 2014-2015Kl. 18:00 - 19:00
Jenter f. 2009-2013Kl. 19:00 - 20:00
Gutter f. 2009-2013Kl. 19:00 - 20:00

Spørsmål?
Kontakt Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller tlf: 941 98 449.

G8 i aksjon under minirunden i Holmliahallen i vår.

 


Oppsummering av Camp Hauketo 2023

Postet av Hauketo IF den 21. Aug 2023

 

Før sommeren Hauketo IF for å gjøre noen endringer rundt den tradisjonelle ballskolen. Noen revolusjonerende endringer skulle det ikke bli, men det skulle bli flere og mer varierende aktiviteter, spesielt for de eldste. Navnet ble endret til Camp Hauketo, og ble avholdt i uke 26 og 33.

Det deltok rundt 240 barn til sammen i begge ukene, og 20 ungdommer fikk sommerjobb som aktivitetsledere. Deltakerne fikk utøve klubbens tre største idretter som er fotball, innebandy og håndball. I tillegg til dette fikk de prøve mange forskjellige andre aktiviteter som boblefotball, badminton, bordtennis, airtrack og FIFA på Playstation 5. De eldste fikk også utflukter til Stall Prinsdal og Rush Trampolinepark i begge ukene. Det ble servert brødmat til lunsj mandag, tirsdag og torsdag. På onsdag fikk alle pizza fra Peppes Hauketo, og på fredag var det grillede pølser på lunsjmenyen. Hver dag ble det også fruktpauser sponset av Helt Opplagt. Mandagen i uke 33 kom også Politiet en tur innom for å snakke med store og små, og de deltok også i noen av aktivitetene.

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til disse ukene: Peppes Hauketo, Kiwi Prinsdal, Extra Prinsdal, Lions Hauketo, Helt Opplagt, Roar Stang Kjøtt AS, Vitusapotek Hauketo, Gjensidigestiftelsen og OBOS Jubel.

En takk også til våre dyktige aktivitetsledere: Benjamin, Berat, Danya, Destiny, Emma, Fredrik, Håkon, Joakim, Josephine, Kacper, Kai, Kassandra, Marie, Mathilde, Noah, Omar, Stian, Tatiana, Theo og Yobel.

En siste takk går til Leanne som hadde stålkontroll på alt.

Vi håper at alle som deltok har hatt det fint hos oss, så sees vi forhåpentligvis igjen neste år!
Info til påmeldte på Camp Hauketo i uke 33

Postet av Hauketo IF den 7. Aug 2023

Sommeren går mot slutten, og det betyr at årets andre og siste uke av Camp Hauketo 2023 nærmer seg!

Vi ønsker at dere møter opp senest kl. 08:45 den første dagen (mandag 14. august), og sørger for at barnet ditt treffer sin aktivitetsleder og gjennomfører innregistreringen/får utdelt lagtrøye.

Camp Hauketo er mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl.15:00. Det er viktig at barna hver dag møter opp 10 minutter før for navneopprop.

Vi henter på AKS Prinsdal for de som har krysset av for det på påmeldingen og følger de tilbake igjen kl.15:00.

Tlf. til ledere:

Ansvarlig for aktivitetsledere: Martin Jansrud, tlf. 94198449 (send sms til dette nr. om barnet ditt ikke kan møte en dag/kommer senere etc.) Spørsmål på forhånd kan sendes på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no.

Ansvarlig for matservering: Leanne Hall, tlf. 40460033.

Barna må ha med seg sko og klær for inne og utebruk og en egen drikkeflaske. Vi gjør oppmerksom på at dere må kle dere etter vær. F.eks. lette klær og solkrem ved sol, og regnjakke/treningsjakke/bukse ved regn.

Alle får utdelt en t-skjorte med fargen til den gruppen de tilhører, men det kan nok være smart å ta med ekstra skift ettersom det kan bli litt lek med vann på slutten av hver dag.

Vi ser helst at barna ikke har med mobiltelefoner, spill og andre verdisaker som lett kan bli borte. Vi kan dessverre ikke ta ansvaret for disse verdisakene så vi anbefaler derfor at dette blir liggende hjemme.

Det blir servert lunsj hver dag, men ta gjerne med en ekstra matpakke. Fredag skal vi ha avslutning med utdeling av diplom og grilling av pølser (kylling/halal/glutenfri/laktosefri/vegetar).

Vi ser frem til noen flotte dager sammen med ditt barn!


BUA åpner 13. juli

Postet av Hauketo IF den 7. Jul 2023


Torsdag 13. juli åpner BUA i Prinsdal idrettspark. BUA er en utstyrssentral hvor det er mulig å låne utstyr til diverse aktiviteter gratis. BUA er satt opp ved det gamle klubbhuset, og vil i sommerferien være åpent mandag, onsdag og torsdag fra kl. 12 til 20. På lørdager er det åpent fra kl. 10 til 18.


BUA Prinsdal driftes av Bydel Søndre Nordstrand som samarbeider med Hauketo Idrettsforening, Prinsdal skole og Hauketo skole om dette.

Se bua.no for mer info.
Multisportbane på plass

Postet av Hauketo IF den 25. Jun 2023

 

Tirsdag var innebandylagene våre de første til å prøve ut vår nye multisportbane på grusbanen.


Hauketo Idrettsforening har gjennom samtaler med Norges Bandyforbund kommet i kontakt med Pureplay AS om å etablere en multisportbane på grusbanen tilknyttet Prinsdal idrettspark. Multisportbanen er ment for ulike former for uorganisert aktivitet året rundt. Dette er et flerbruksanlegg som passer like godt til innebandy, fotball, basket, volleyball, rulleskøyter, landhockey, lek osv. På vinteren vil banen islegges slik at det kan gås på skøyter og spilles ishockey. Banen er 20x40 meter og har fire integrerte målbur på langsiden og to på kortsiden.

En slikt anlegg var noe klubben var svært positive til da vi ser behovet for enda flere sunne møteplasser for barn og unge i nærområdet. Etter mye grunnarbeid og asfaltering ble banen endelig montert i forrige uke etter super innsats av mange. Banen er nå åpen for alle, og vi håper at mange barn og unge i nærområdet får gleden av denne nye møteplassen.

Gjennom Norges Bandyforbund har mye av banen blitt finansiert av Sparebankstiftelsen. Store deler av grunnarbeidet blir finansiert gjennom spillemidler, mens kjøreportene (slik at banen kan brøytes om vinteren) har vi fått sponset av Lions Hauketo.

Det planlegges en offisiell åpning av banen etter sommerferien, men vi håper at så mange barn og unge som mulig benytter seg av banen i sommer.

Utstyrssentral på vei
Som kanskje mange besøkende har sett i det siste, er det ikke bare på grusbanen det har vært arbeid den siste tiden. Ved det gamle klubbhuset i Prinsdal idrettspark arbeides det med å etablere BUA. Dette er en utstyrssentral hvor det vil bli muligheter for å låne utstyr til aktiviteter. Mer info om dette kommer.


SE BILDER FRA MONTERINGEN AV BANEN:

Anleggsgruppa ved Per, Svein og Torgeir før det enorme puslespillet skulle legges.

 

Xander tok turen helt fra USA, og brukte ferien sin i Norge på å montere multisportbanen.

 

Juniorspillerne Daniel, Yobel og Benjamin bidro også med montering av banen. 

 
Info til påmeldte på Camp Hauketo i uke 26

Postet av Hauketo IF den 20. Jun 2023

Nå er det bare én uke igjen til det braker løs med Camp Hauketo 2023!

Vi ønsker at dere møter opp senest kl. 08:45 den første dagen, og sørger for at barnet ditt treffer sin aktivitetsleder og gjennomfører innregistreringen/får utdelt lagtrøye.

Camp Hauketo er mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl.15:00. Det er viktig at barna hver dag møter opp 10 minutter før for navneopprop.

Vi henter på AKS Prinsdal for de som har krysset av for det på påmeldingen og følger de tilbake igjen kl.15:00.

Tlf. til ledere:

Ansvarlig for aktivitetsledere: Martin Jansrud, tlf. 94198449 (send sms til dette nr. om barnet ditt ikke kan møte en dag/kommer senere etc.) Spørsmål på forhånd kan sendes på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no.

Ansvarlig for matservering: Leanne Hall, tlf. 40460033.

Barna må ha med seg sko og klær for inne og utebruk og en egen drikkeflaske. Vi gjør oppmerksom på at dere må kle dere etter vær. F.eks. lette klær og solkrem ved sol, og regnjakke/treningsjakke/bukse ved regn.

Alle får utdelt en t-skjorte med fargen til den gruppen de tilhører, men det kan nok være smart å ta med ekstra skift ettersom det kan bli litt lek med vann på slutten av hver dag.

Vi ser helst at barna ikke har med mobiltelefoner, spill og andre verdisaker som lett kan bli borte. Vi kan dessverre ikke ta ansvaret for disse verdisakene så vi anbefaler derfor at dette blir liggende hjemme.

Det blir servert lunsj hver dag, men ta gjerne med en ekstra matpakke. Fredag skal vi ha avslutning med utdeling av diplom og grilling av pølser (kylling/halal/glutenfri/laktosefri/vegetar).

Vi ser frem til noen morsomme dager sammen med ditt barn!Med vennlig hilsen

Hauketo Idrettsforening

Adresse: Prinsdal Idrettspark, Øvre Prinsdals vei 62


Dugnad torsdag 4. mai

Postet av Hauketo IF den 3. Mai 2023

Torsdag 4. mai inviterer vi medlemmer og foresatte i klubben til dugnad i Prinsdal idrettspark. Dugnaden innebærer rydding og raking av området.

De som har rake kan ta med det, ellers har vi en del til utlån.

Alle i klubben oppfordres til å stille opp, og det vil bli gratis is til alle barn og gratis kaffe til alle voksne som deltar.

Oppmøte utenfor Prinsdalshallen kl. 17.

Åpen dag 6. mai

Postet av Hauketo IF den 21. Apr 2023

Lørdag 6. mai inviterer Hauketo IF til åpen dag i Prinsdal idrettspark. Alle medlemmer, familie og venner er hjertelig velkommen. Det vil bli mange gøyale aktiviteter for barn og unge som hoppeslott, ansiktsmaling, bobleball og det vil også i år komme en ballongartist. Det vil også være salg av klubbtøy. Kiosken vil være åpen og det vil bli salg av grillmat. Arrangementet starter klokken 12. 

Velkommen skal du være!


Påmeldingen til Camp Hauketo er åpen!

Postet av Hauketo IF den 17. Apr 2023

Påmeldingen til Camp Hauketo (tidligere Ballskolen) er nå åpen. Camp Hauketo er for barn fra 1-7. trinn, og vil foregå i uke 26 og 33.

For å melde på ditt barn kan du scanne QR-koden eller trykke på denne lenken: https://club.spond.com/.../11EEDC1469B04B97B1A7B7B74FB6A8AB

Har du spørsmål kan du kontakte daglig leder Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no
Camp Hauketo i uke 26 og 33

Postet av Hauketo IF den 24. Mar 2023

Ballskolen blir i sommer til "Camp Hauketo". Konseptet vil være det samme som tidligere, men med flere gøyale og mer varierende aktiviteter enn tidligere år. Sett av uke 26 og 33 for sommerens høydepunkt!


Informasjon om treningsavgift og medlemskontingent

Postet av Hauketo IF den 14. Mar 2023

Treningsavgifter og medlemskontingenter for 2023 blitt sendt ut til våre medlemmer den siste tiden. I den forbindelse har det dukket opp ulike spørsmål knyttet til dette.

Medlemskontingent
Alle som skal drive idrett i regi av Hauketo IF må være medlem. Klubbmedlemskap gjelder fra 1.januar og ut kalenderåret. For nye medlemmer faktureres denne fortløpende gjennom året. Medlemskontingenten er delt inn i tre ulike kategorier:
- Klubbmedlemskap junior (t.o.m det kalenderåret en fyller 17 år): kr 300,-
- Klubbmedlemskap senior (fra det kalenderåret en fyller 18 år): kr 500,-
- Familiemedlemskap: kr 200,-

Familiemedlemskap gjelder for min tre og maks fem familiemedlemmer i klubben. Prisen på kr 200,- er per medlem. Har du mellom tre og fem familiemedlemmer i klubben, men er ikke registret med familiemedlemskap kan dette søkes om HER.

Noen har opplevd at noen familiemedlemmer får betalingskrav med familiemedlemskap og noen uten. Årsaken til dette er at de uten ikke er registrert med familiemedlemskap i våre systemer. Er dette tilfelle hos deg kan du ta kontakt ved kontaktinformasjonen nederst.

Treningsavgift
I tillegg til klubbmedlemskap betaler man gruppemedlemskap etter hvilke idretter man ønsker å delta på.
Treningsavgiftene faktureres i starten av hver sesong og deretter fortløpende for nye medlemmer. 

Mer informasjon om treningsavgift og medlemskontingent finner du HER.

Spørsmål?
Har du spørsmål rundt dette kan Martin Jansrud kontaktes på e-post daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.

Vil du støtte oss med din grasrotandel?

Postet av Hauketo IF den 6. Mar 2023

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottaker du velger - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Hauketo Idrettsforening.

Du kan bli grasrotgiver i Norsk Tippings kanaler ved å trykke HER eller så kan du sende SMS "Grasrotandelen 979781644" til 60000.

Vil du spille seniorfotball i Hauketo IF?

Postet av Hauketo IF den 21. Feb 2023

Hauketo sitt A-lag skal i 2023 spille i 6. divisjon, men trenger flere spillere på laget.

Kunne dette være interessant for deg eller noen du kjenner?
Ta kontakt med Martin Jansrud på e-post daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller mobil 941 98 449.Innkalling til årsmøte 20. mars

Postet av Hauketo IF den 17. Feb 2023

Styret innkaller herved til årsmøte i Hauketo IF. Årsmøtet avholdes mandag 20. mars kl. 19:00 i Prinsdalshallen.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 07. mars til e-postadresse leder.hauketoif.styre@klubbkontor.no

Foreløpig sakliste:

1. Godkjenning av innkallingen og saklisten
2. Valg av ordstyrer og referent
3. Valg av to personer til å undertegne protokollen
4. Hovedstyrets beretning
5. Regnskap 2022
6. Kontingent 2023
7. Budsjett 2023
8. HIFs organisasjonsplan
9. Erfaring med ansettelse av daglig leder
10. Valg
         a) Styre med leder, nestleder, 4 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.
         b) Kontrollutvalg med 2 medlemmer og 1 varamedlem.
         c) Valgkomité med leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem.
11. Innkomne saker

Endelig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest 07. mars på hjemmesiden til Hauketo Idrettsforening: https://www.hauketoif.no/

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Hauketo IF i minst én måned, fylle minst 15 år i 2022, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser overfor Hauketo IF. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Spørsmål som gjelder årsmøtet, kan rettes til leder.hauketoif.styre@klubbkontor.no.


Velkommen til årsmøte!


Vennlig hilsen
Styret


InnkallingHIFÅrsmøte 2023.pdf

Hauketo IF_Valgkomiteens innstilling til Årsmøte 2023.pdf

HIF organisasjon 2022.pdf

HiF årsberetning 2022.pdf

Kontrollutvalgets beretning for 2022_HIF.pdf

medlemskontigent 2023.pdf

HIF Resutat og balanse 2022 med noter.pdf
Klubbkolleksjonen flyttes til Lambertseter

Postet av Hauketo IF den 19. Jan 2023

På grunn av at Intersport Ryen legges ned, flyttes nå Hauketo IF sin klubbkolleksjon til Intersport Lambertseter. Butikken finner du på Lambertseter Senter.

Ønsker du å kjøpe treningstøy eller klubbutstyr? Les mer HER.


HIF's klubbkolleksjon på Intersport Lambertseter.

 
Ny juniortrener på plass

Postet av Hauketo IF den 6. Jan 2023

NY JUNIORTRENER: Bjørn Egil Kaasin skal lede klubbens G19-lag i 2023-sesongen.


Vi har gleden av å presentere Bjørn Egil Kaasin som vår nye juniortrener for den kommende sesongen. Bjørn er en kunnskapsrik og erfaren trener som senest kommer fra treneroppgaver i Oppsal. 51-åringen tar derfor over stafettpinnen etter Anders Aass Nilsen som valgte å gi seg etter fjorårssesongen.

Vi takker Anders for strålende innsats, og ønsker Bjørn velkommen til Hauketo IF!