Oppstart av fotball for barn født i 2017

Postet av Hauketo IF den 30. Aug 2023

Onsdag 6. september inviterer vi gutter og jenter fra 2017-kullet til prøvetrening hos oss fra kl. 17:00 til 18:00 på Prinsdal kunstgress. Alle som er født i 2017 er velkommen til å prøve, og det er bare å møte opp.

Onsdag 13. september vil det avholdes et foreldremøte samtidig som treningen fra kl. 17 til 18. Dette møtet vil avholdes i klubbrommet i Prinsdalshallen. 

Har du spørsmål kan du kontakte Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.

Oppstart av allidrett 4. september

Postet av Hauketo IF den 29. Aug 2023

Mandag 4. september starter vi opp igjen med allidrett for barn fra 4 til 6 år i Prinsdalshallen. 

Tilbudet er en allsidig aktivitet hvor man er innom mange forskjellige idretter så langt det lar seg gjøre med barnegruppen. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk gjennom lek og aktiviteter tilpasset barnets utviklingsnivå. Allidrett er preget av mye lek og moro.  

Allidrett er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv, hvor de får prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inne, året rundt. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.

Treningene vil foregå på mandager fra kl. 17:00 - 18:00. Trener for allidretten er Kai Lawson Hall.

Ta med drikkeflaske og innesko.

Har du spørsmål? Kontakt daglig leder Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.


Handledager hos Anton Sport Lambertseter

Postet av Hauketo IF den 28. Aug 2023

12-14. september er det handledager hos Anton Sport Lambertseter. Alle våre medlemmer får 25% rabatt på klubbsortimentet, og 20% på alle varer. Butikken finner du på Lambertseter Senter.

Innebandy starter opp igjen på tirsdag

Postet av Hauketo IF den 25. Aug 2023

Tirsdag 29. august starter vi opp igjen med innebandytilbud til barn og unge igjen. Treningene vil foregå i Prinsdalshallen, og vi ønsker både gamle og nye spillere velkommen.

Alle treningene er på tirsdager, og er inndelt i følgende tidspunkter:

AldersgruppeTidspunkt
Jenter og gutter f. 2016-2017Kl. 18:00 - 19:00
Jenter og gutter f. 2014-2015Kl. 18:00 - 19:00
Jenter f. 2009-2013Kl. 19:00 - 20:00
Gutter f. 2009-2013Kl. 19:00 - 20:00

Spørsmål?
Kontakt Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller tlf: 941 98 449.

G8 i aksjon under minirunden i Holmliahallen i vår.

 


Oppsummering av Camp Hauketo 2023

Postet av Hauketo IF den 21. Aug 2023

 

Før sommeren Hauketo IF for å gjøre noen endringer rundt den tradisjonelle ballskolen. Noen revolusjonerende endringer skulle det ikke bli, men det skulle bli flere og mer varierende aktiviteter, spesielt for de eldste. Navnet ble endret til Camp Hauketo, og ble avholdt i uke 26 og 33.

Det deltok rundt 240 barn til sammen i begge ukene, og 20 ungdommer fikk sommerjobb som aktivitetsledere. Deltakerne fikk utøve klubbens tre største idretter som er fotball, innebandy og håndball. I tillegg til dette fikk de prøve mange forskjellige andre aktiviteter som boblefotball, badminton, bordtennis, airtrack og FIFA på Playstation 5. De eldste fikk også utflukter til Stall Prinsdal og Rush Trampolinepark i begge ukene. Det ble servert brødmat til lunsj mandag, tirsdag og torsdag. På onsdag fikk alle pizza fra Peppes Hauketo, og på fredag var det grillede pølser på lunsjmenyen. Hver dag ble det også fruktpauser sponset av Helt Opplagt. Mandagen i uke 33 kom også Politiet en tur innom for å snakke med store og små, og de deltok også i noen av aktivitetene.

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til disse ukene: Peppes Hauketo, Kiwi Prinsdal, Extra Prinsdal, Lions Hauketo, Helt Opplagt, Roar Stang Kjøtt AS, Vitusapotek Hauketo, Gjensidigestiftelsen og OBOS Jubel.

En takk også til våre dyktige aktivitetsledere: Benjamin, Berat, Danya, Destiny, Emma, Fredrik, Håkon, Joakim, Josephine, Kacper, Kai, Kassandra, Marie, Mathilde, Noah, Omar, Stian, Tatiana, Theo og Yobel.

En siste takk går til Leanne som hadde stålkontroll på alt.

Vi håper at alle som deltok har hatt det fint hos oss, så sees vi forhåpentligvis igjen neste år!
Info til påmeldte på Camp Hauketo i uke 33

Postet av Hauketo IF den 7. Aug 2023

Sommeren går mot slutten, og det betyr at årets andre og siste uke av Camp Hauketo 2023 nærmer seg!

Vi ønsker at dere møter opp senest kl. 08:45 den første dagen (mandag 14. august), og sørger for at barnet ditt treffer sin aktivitetsleder og gjennomfører innregistreringen/får utdelt lagtrøye.

Camp Hauketo er mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl.15:00. Det er viktig at barna hver dag møter opp 10 minutter før for navneopprop.

Vi henter på AKS Prinsdal for de som har krysset av for det på påmeldingen og følger de tilbake igjen kl.15:00.

Tlf. til ledere:

Ansvarlig for aktivitetsledere: Martin Jansrud, tlf. 94198449 (send sms til dette nr. om barnet ditt ikke kan møte en dag/kommer senere etc.) Spørsmål på forhånd kan sendes på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no.

Ansvarlig for matservering: Leanne Hall, tlf. 40460033.

Barna må ha med seg sko og klær for inne og utebruk og en egen drikkeflaske. Vi gjør oppmerksom på at dere må kle dere etter vær. F.eks. lette klær og solkrem ved sol, og regnjakke/treningsjakke/bukse ved regn.

Alle får utdelt en t-skjorte med fargen til den gruppen de tilhører, men det kan nok være smart å ta med ekstra skift ettersom det kan bli litt lek med vann på slutten av hver dag.

Vi ser helst at barna ikke har med mobiltelefoner, spill og andre verdisaker som lett kan bli borte. Vi kan dessverre ikke ta ansvaret for disse verdisakene så vi anbefaler derfor at dette blir liggende hjemme.

Det blir servert lunsj hver dag, men ta gjerne med en ekstra matpakke. Fredag skal vi ha avslutning med utdeling av diplom og grilling av pølser (kylling/halal/glutenfri/laktosefri/vegetar).

Vi ser frem til noen flotte dager sammen med ditt barn!