Rutiner ved trening i Prinsdalshallen

Postet av Hauketo IF den 11. Okt 2020

Alle lag som trener skal registrere hos hallvakten med navn på alle deltakerne. Liste må sendes hallvakt før trening slik at lister kan legges ut før treningen starter for rask og enkel avkryssing når treningen starter.

• Oppmøte 10 min før trening.
  • Laget går inn samlet og spriter hender. Trener følger laget til garderoben via garderobegangen. Grupper over 20 personer får adgang til 2 garderober.
  • Når trener gir klarsignal går laget inn på banen, inntil da holdes døren til banen lukket.
  • Trening avsluttes i god tid før ordinær treningstid og minimum 5 min før slik de kan få utført renhold før neste gruppe kommer.
  • Når trening er slutt skal laget gå ut i garderoben og gå samlet opp ut hovedinngangen, ledet av treneren/lagleder.

Det er bare spillere, trenere og lagledere som har adgang til hallen. Foreldre må vente utenfor. Unntak er Allidrett samt oppstart av nye lag for 1.kl og 2.kl.

Etter trening skal overflater vaskes og det settes ut rengjøringsmidler i hallen som skal benyttes til dette.

Enkel vask av:

• Gelender trappegang
  • Garderobe:
    • Håndtak
    • Benker
    • Vask (toaletter holdes stengt)
  • Mål
  • Benker
  • Spilleflate der utstyr har vært plassert
  • Utstyr som er benyttet

Ellers minner vi om de generelle tiltakene:

• Føler du deg syk, bli hjemme
  • En gruppe skal være fast over tid og ha maks 20 spillere. Trenere kommer i tillegg.
  • Ballen, kjegler og annet utstyr skal rengjøres jevnlig.
  • Husk gode rutiner for håndhygiene.
  • Barn og unge under 20 år kan kjempe om ballen, så lenge det er innad i faste grupper.
  • Alltid minst en meters avstand så lenge vi ikke spiller.
  • Unngå unødvendig nærkontakt i form av high fives, jubling i klynge osv.
  • Endring av faste grupper kan gjennomføres uten opphold i aktivitet, men skal begrenses.
  • For spillere over 20 år gjelder forbudet mot kontakttrening

Alle oppfordres til å følge helsemyndighetenes smittevernregler som du kan lese her

Fotballens koronavettregler

Håndballens Koronavettregler

Vi håper du får det gøy på trening!

Hilsen styret i Hauketo IF.