Fotball for jenter født i 07, 08 og 09

Postet av Hauketo IF den 27. Okt 2022

Vi har startet opp igjen med fotballtreninger for jenter født i 2007, 2008 og 2009.

Fremover vil det være en trening på onsdager innendørs i hallen, og en utendørs på kunstgresset på torsdager. Alle jenter i alderen som har lyst til å prøve er hjertelig velkommen. Trener vil være Andreas Høydahl Sørli. For eventuelle spørsmål kan han kontaktes på tlf. 977 47 053.

Vi håper at så mange jenter som mulig vil prøve uavhengig av hvor godt øvd man er.

Masse kampaktivitet denne uka

Postet av Hauketo IF den 14. Okt 2022

En ny uke står for tur, og denne er full av kampaktivitet hos oss både på kunstgresset og i hallen. 

Siste seriekamp for a-laget
Hauketos seniorlag spiller på onsdag kl. 20:15 sin siste seriekamp for året. Etter 17 spilte kamper ligger a-laget på en tredjeplass på tabellen i sin 6. divisjonsavdeling. I forrige kamp møtte de Grei 2 borte, og grønntrøyene dro hjem til Hauketo med tre poeng i bagasjen etter en 2-1-seier. På motsatt banehalvdel onsdag venter nedrykksklare Dynamo Mjøsa.

G16 jakter ny trepoenger
G16-laget jakter en ny trepoenger etter en kruttsterk 8-3 seier borte mot Lille Tøyen i forrige uke. På tirsdag kl. 20:30 møter trener Anders Nilsen og mannskapet hans tabellnabo Nesodden 2 hjemme på kunstgresset vårt.

Toppkamp for G14
På torsdag kl. 20:30 er det duket for toppkamp på Prinsdal kunstgress for våre unge og lovende 14-åringer. Laget ligger i skrivende stund på en andreplass på tabellen med like mange poeng som serieleder KFUM 2. På torsdag er motstander Kolbotn 2 som ligger på plassen bak Hauketo med tre poeng mindre.

Håndballkamper i Prinsdalshallen
Det er ikke bare på kunstgresset det skjer ting denne uka. På søndag er det duket for to håndballkamper for J2010/11 i Prinsdalshallen. Kl. 11:00 er Kolbotn motstander, mens kl. 12:55 er det Oppegård som venter på motsatt banehalvdel for våre håndballjenter.

Øvrige kamper denne uka
Utover de overnevnte kampene er det også mer å glede seg til på Prinsdal kunstgress denne uka:

  • Mandag, kl. 21:00: Hauketo M48 mot Oppsal.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo G9 mot Nordstrand.
  • Onsdag, kl. 19:10: Hauketo G11 mot Ski.
  • Torsdag, kl. 18:00: Hauketo G8 mot Ski.

Møt opp og støtt våre lag til seier. Kiosken er åpen!

Storfint besøk i ettermiddag

Postet av Hauketo IF den 12. Okt 2022

BRENNHET HAUKETO-GUTT: I derbyet mot erkerival Lillestrøm briljerte Osame Sahraoui og ble kåret til banens beste. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO


 

I september møtte Vålerenga sin erkerival Lillestrøm foran et fullsatt Intility Arena. Hauketo-gutten Osame Sahraoui lekte seg med kanarifuglene og vartet opp med to mål og én assist i derbyet. Dette resulterte i at Osame ble kåret til banens beste spiller hvor han fikk 10 000 kr som han kunne gi til en valgfri breddeklubb. Som tidligere endte valget på oss i Hauketo IF, og det er vi utrolig takknemlige for.

I forbindelse med dette vil Osame komme på besøk til oss i ettermiddag for å overrekke oss sjekken, men i tillegg til dette har han med seg et filmcrew som skal filme en liten film for Norsk Tipping. 

Alle er hjertelig velkomne til å hilse på, ta bilder og få autografer av Osame, men dette må skje etter filminnspillingen da barn ikke skal være med på denne filmen.

Osame kommer kl. 17, så litt etter dette er det bare å ta turen å hilse på Hauketos store sønn.

 


 Rydding av sykkelbanen

Postet av Hauketo IF den 10. Okt 2022

OPPDATERT: Torsdag 20. oktober skal sykkelbanen tas inn, og i den anledning trenger anleggsgruppa hjelp til dette. Har du mulighet til å bidra? Møt opp kl. 17:00.
Vi er på Instagram!

Postet av Hauketo IF den 6. Okt 2022


Klubben er nå på Instagram, og vil fremover publisere innhold på denne plattformen i tillegg til vår Facebook- og nettside. Følg oss ved å trykke HER eller scan QR-koden under.

Oppstart av innebandy i uke 42

Postet av Hauketo IF den 4. Okt 2022

Etter en periode uten innebandytilbud for våre barn og unge i Hauketo IF har vi nå gleden av å informere om at vi starter opp igjen med innebandytreninger i klubben.

I samarbeid med Oslo Bandyforbund og Oslo og Akershus Bandyregion har vi nå fått på plass et bra opplegg rundt innebandyen fremover som vi håper så mange som mulig vil benytte seg av.

Treningene vil være på tirsdager i Prinsdalshallen fra uke 42. Fra kl. 18 til 19 vil det være treninger for barn fra 6 til 9 år, og fra kl. 19 til 20 vil det være treninger for barn fra 10 til 13 år. 

Første trening vil altså være tirsdag 18. oktober.

Alle er velkomne til å prøve!


Spørsmål?
Kontakt daglig leder Martin Jansrud på e-post daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.