Toppkamp på onsdag

Postet av Hauketo IF den 26. Sep 2022

Det er flere godbiter i vente på Prinsdal kunstgress denne uken. På onsdag tar blant annet vårt a-lag i mot serieleder Bøler til toppkamp i 6. divisjon. 

A-laget kommer senest fra en komfortabel 6-1-seier mot NIH i helga, men på onsdag venter en langt tøffere motstander da de suverene serielederne fra Bøler blir å se på motsatt banehalvdel på vårt kunstgress kl. 20:15.

Det er også flere kamper å kose seg med denne uka på Prinsdal kunstgress. Slik ser menyen ut:

  • Mandag, kl. 21:00: Hauketo M48 mot Vålerenga.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo Hvit G9 mot Holmlia.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo Gul G8 mot RASK.
  • Onsdag, kl. 19:00: Hauketo Gul G10 mot Lambertseter.
  • Onsdag, kl. 19:00: Hauketo Rød G10 mot Langhus.
  • Torsdag, kl. 18:00: Hauketo Rød G8 mot Hasle-Løren.

Møtt opp og støtt våre helter i grønt til seier. Kiosken er åpen!


Bydelsderby på torsdag

Postet av Hauketo IF den 30. Aug 2022

Førstkommende torsdag er det duket for et skikkelig bydelsderby når vårt G16-lag møter Bjørndal på Prinsdal Kunstgress kl. 18.30.

Trener Anders Nilsen og mannskapet hans kommer senest fra et 6-2-tap mot et sterkt Vålerenga i OBOS-cupen, men nå er det seriespillet som gjelder for grønntrøyene. I det omvendte oppgjøret mellom Hauketo og Bjørndal tidligere i år var det BIF som stakk av med seieren. Det blir med andre ord en tøff kamp hvor gutta trenger all støtte de kan få for at de tre poengene skal bli igjen på Prinsdal. 

Flere godbiter denne uken

Det er ikke bare G16-laget som skal i aksjon på Prinsdal denne uken. Det er flere godbiter på menyen i ungdoms- og voksenfotballen. I kveld (tirsdag) kl. 19:10 møter vårt G13-lag Nesodden hjemme på kunstgresset vårt. I morgen jakter vårt A-lag sin femte strake seier i 6. divisjon når de tar i mot idrettsstudentene fra NIH kl. 20:15.

Ta med deg venner, familie og de du er glad i til tribunen på Prinsdal Kunstgress denne uken. Kiosken er åpen og været er meldt bra!
Født i 2016 og lyst til å spille fotball?

Postet av Hauketo IF den 24. Aug 2022

Har du, eller kjenner du noen som har barn som er født i 2016 og er interesserte i å spille fotball?

Tirsdag 30.08 kl. 18 inviterer vi til foreldremøte i Prinsdalshallen for de som er interesserte i å høre mer om dette.

Spre ordet!
Jentelag fotball 07,08,09

Postet av Hauketo IF den 3. Jun 2022

Hauketo IF fotballjenter har plass til flere jenter på laget. Vi er rundt 6 jenter som synes fotball er kjempegøy og vil gjerne ha med flere på laget. Vi har introdag/trening 12.06 kl.18-1930 og planer å starte med full trening f.o.m August. Kom selv å ta med deg noen du skjenner. Viktig beskjed! Du trenger ikke å ha spilt fotball før:-) 

Ta kontakt på epost: hauketoif@klubbkontor.no hvis du har spørsmål ang fotballen.

Møt opp på Prinsdal kunstgressbane Mandag 12.06 kl.18:00. Ses da!!

Hauketo menn senior tar imot Oppsal

Postet av Hauketo IF den 7. Mai 2022

Kom og hei frem Hauketo A-laget!

Onsdag kveld tar vi imot Oppsal fotball senior på hejmmebane. Dette blir tredje kampen for Hauketo har spilt hittil i serien med uavgjort i begge kampene, Hauketo senior har et godt håp om å kunne vinne kampen kommende Onsdag mot Oppsal.