Oppstart av innebandy i uke 42

Postet av Hauketo IF den 4. Okt 2022

Etter en periode uten innebandytilbud for våre barn og unge i Hauketo IF har vi nå gleden av å informere om at vi starter opp igjen med innebandytreninger i klubben.

I samarbeid med Oslo Bandyforbund og Oslo og Akershus Bandyregion har vi nå fått på plass et bra opplegg rundt innebandyen fremover som vi håper så mange som mulig vil benytte seg av.

Treningene vil være på tirsdager i Prinsdalshallen fra uke 42. Fra kl. 18 til 19 vil det være treninger for barn fra 6 til 9 år, og fra kl. 19 til 20 vil det være treninger for barn fra 10 til 13 år.

Første trening vil altså være tirsdag 18. oktober.

Alle er velkomne til å prøve!

Spørsmål?
Kontakt daglig leder Martin Jansrud på e-post daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.

Toppkamp på onsdag

Postet av Hauketo IF den 26. Sep 2022

Det er flere godbiter i vente på Prinsdal kunstgress denne uken. På onsdag tar blant annet vårt a-lag i mot serieleder Bøler til toppkamp i 6. divisjon.

A-laget kommer senest fra en komfortabel 6-1-seier mot NIH i helga, men på onsdag venter en langt tøffere motstander da de suverene serielederne fra Bøler blir å se på motsatt banehalvdel på vårt kunstgress kl. 20:15.

Det er også flere kamper å kose seg med denne uka på Prinsdal kunstgress. Slik ser menyen ut:

• Mandag, kl. 21:00: Hauketo M48 mot Vålerenga.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo Hvit G9 mot Holmlia.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo Gul G8 mot RASK.
  • Onsdag, kl. 19:00: Hauketo Gul G10 mot Lambertseter.
  • Onsdag, kl. 19:00: Hauketo Rød G10 mot Langhus.
  • Torsdag, kl. 18:00: Hauketo Rød G8 mot Hasle-Løren.

Møtt opp og støtt våre helter i grønt til seier. Kiosken er åpen!

Handledager hos Intersport Ryen

Postet av Hauketo IF den 22. Sep 2022

14. - 15. oktober får alle medlemmer i Hauketo IF 25% rabatt på hele butikken hos Intersport Ryen.

Allidrett starter på onsdag

Postet av Hauketo IF den 2. Sep 2022

Førstkommende onsdag (7. september) starter vi opp igjen med allidrett i Prinsdalshallen.

Allidrett er et tilbud til barn i alderen 4-6 år. Tilbudet er en allsidig aktivitet hvor man er innom mange forskjellige idretter så langt det lar seg gjøre med barnegruppen. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk gjennom lek og aktiviteter tilpasset barnets utviklingsnivå. Allidrett er preget av mye lek og moro.

Allidrett er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv, hvor de får prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inne, året rundt. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.

Treningene vil foregå på onsdager fra kl. 17:00 - 18:00. Trenere for året er Mathilde og Nils.

Ta med drikkeflaske og innesko.

Trykk på lenken under for å bli medlem. Det er kun medlemsavgift ut året.

Trykk her for å bli medlem.

Har du spørsmål? Kontakt daglig leder Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 94198449

Hauketo IF har ansatt en ny daglig leder

Postet av Hauketo IF den 2. Sep 2022

Martin Jansrud er ansatt som daglig leder i Hauketo IF.

Styreleder Leo Emblemsvåg er veldig fornøyd med at de nå har har ansatt en daglig leder og er sikker på at dette vil være med på å utvikle Hauketo IF som klubb.

Martin vil jobbe mye med klubbutvikling, administrative oppgaver og være klubbens representant på ulike arenaer. Han vil være tilgjengelig for våre medlemmer, så det er bare å ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.

Martin er tilgjengelig på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no og han kan treffes på telefon 94198449.

Vi ønsker Martin hjertelig velkommen til Hauketo IF.