Klubbkolleksjonen flyttes til Lambertseter

Postet av Hauketo IF den 19. Jan 2023

På grunn av at Intersport Ryen legges ned, flyttes nå Hauketo IF sin klubbkolleksjon til Intersport Lambertseter. Butikken finner du på Lambertseter Senter.

Ønsker du å kjøpe treningstøy eller klubbutstyr? Les mer HER.

HIF's klubbkolleksjon på Intersport Lambertseter.

Ny juniortrener på plass

Postet av Hauketo IF den 6. Jan 2023

NY JUNIORTRENER: Bjørn Egil Kaasin skal lede klubbens G19-lag i 2023-sesongen.

Vi har gleden av å presentere Bjørn Egil Kaasin som vår nye juniortrener for den kommende sesongen. Bjørn er en kunnskapsrik og erfaren trener som senest kommer fra treneroppgaver i Oppsal. 51-åringen tar derfor over stafettpinnen etter Anders Aass Nilsen som valgte å gi seg etter fjorårssesongen.

Vi takker Anders for strålende innsats, og ønsker Bjørn velkommen til Hauketo IF!

Handledager hos Intersport Ryen

Postet av Hauketo IF den 13. Des 2022

12. - 14. desember får alle medlemmer i Hauketo IF 25% rabatt på alle varer hos Intersport Ryen.

Er du vår nye juniortrener?

Postet av Hauketo IF den 25. Nov 2022

Hauketo IF ser etter en ny hovedtrener til vårt G19-lag kommende sesong. Laget består av unge og ambisiøse juniorspillere hvor samholdet er godt. Det er en fin gruppe med rundt 20 spillere og en solid lagledergruppe rundt som sørger for alt det praktiske. Vi ser etter en positiv og engasjert trener som er opptatt av å videreutvikle laget, men som også har egne sportslige ambisjoner.

Arbeidsoppgaver:
 - Planlegge og gjennomføre treningsøkter
 - Lede laget i kamp
 - Utviklingssamtaler med spillere
 - Delta på klubbens trenerforum

Ønskede krav og kvalifikasjoner:
 - Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 - Startet på eller fullført UEFA C-lisens/Grasrottreneren
 - Erfaring som trener

Vi tilbyr:
 - Oppfølgning knyttet til egen utvikling
 - Stort handlingsrom
 - Et godt miljø
 - Trenertøy og utstyr
 - Lønn etter avtale

Har du spørsmål eller er interessert?
Kontakt daglig leder Martin Jansrud på daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller 941 98 449.

Fotball for jenter født i 07, 08 og 09

Postet av Hauketo IF den 27. Okt 2022

Vi har startet opp igjen med fotballtreninger for jenter født i 2007, 2008 og 2009.

Fremover vil det være en trening på onsdager innendørs i hallen, og en utendørs på kunstgresset på torsdager. Alle jenter i alderen som har lyst til å prøve er hjertelig velkommen. Trener vil være Andreas Høydahl Sørli. For eventuelle spørsmål kan han kontaktes på tlf. 977 47 053.

Vi håper at så mange jenter som mulig vil prøve uavhengig av hvor godt øvd man er.