Vi åpner for trening utendørs

Postet av Hauketo IF den 19. Jan 2021

Vi ser nå at smittetallene er på vei ned i bydelen vår og vi ønsker derfor å takke alle våre medlemmer for den flotte dugnadsinnsatsen dere har utført de siste ukene!

Vi vil fra i dag av åpne opp for utetrening for de lagene som ønsker det. Ta kontakt med lagleder/trener vedrørende spørsmål om utetrening er aktuelt for ditt lag.

Vi presiserer at Hauketo IF er underlagt retningslinjene fra Oslo Kommune, selv om de nasjonale retningslinjene sier noe annet. Oslo kommune vil avholde pressekonferanse 20.01.21, og det forventes positive signaler for barn og unge under 20 år, i tråd med de nasjonale retningslinjene. Oppdatering på saken kommer etter pressekonferansen 


Med vennlig hilsen

Styret i HIFBilde av deltagerne våre på ballskolen i 2020 tatt med drone. 


0 Kommentar

VIKTIG INFO

Postet av Hauketo IF den 3. Jan 2021

Med en negativ smitteutvikling nasjonalt blir det fra 04.01.2021 iverksatt innstramminger som gir store konsekvenser for breddeidretten. 


Oppstart av Innendørsaktivitet avlyses og utsettes til 18. januar 


Oppstart av Utendørsaktivitet utsettes kommende uke (4-10.  januar) 


Vi vil komme med mer informasjon om utendørsaktivitet. 


Med vennlig hilsen
Styret

0 Kommentar

Årets ildsjel - 2020

Postet av Hauketo IF den 17. Des 2020

Med 3 aktive barn i Hauketo IF gjennom de siste 11 årene, har årets ildsjel vært sterkt engasjert i lagene til barna sine og i klubben, og da spesielt som primus motor for kiosken vår. Kiosken er en trivselsfaktor på anlegget og en viktig inntektskilde for klubben 
 
Som kioskansvarlig de siste 4 årene har årets ildsjel hatt ansvar for å drifte kiosken og fordele kioskvakter til alle fotballagene. Hun har selv stilt opp når kioskvakter har manglet og bidratt stort til at kiosken er åpen hver kveld mandag til torsdag i fotballsesongen.  

 
2020-sesongen ble veldig spesiell og halve sesongen til fotballgruppa ble avlyst på grunn av korona, men hun har likevel holdt kiosken åpen gjennom hele fotballsesongen og tatt nesten alle kioskvaktene selv denne sesongen. Det tenker vi mange foreldre er godt fornøyde med. 
 

Med hennes nesten konstante tilstedeværelse i kiosken i fotballsesongen har hun blitt et kjent og kjært ansikt for klubbens medlemmer og er på fornavn med de fleste medlemmene i klubben. 
 
Med Noah, Kai og Xander (nå student) som aktive fotballspillere i klubben, har hun helt siden 2009 hatt noen veldig travle år da hun stort sett har fått seg alle kampene til gutta sine, og derfor vel må sies å være en av Hauketos mest ihuga supportere!

 

Årets ildsjel har også bidratt til å gjennomføre årets ballskoleÅrets ballskole var rekordstor med hele 170 barn påmeldt, og klubben kunne rett og slett ikke vært foruten hennes kompetanse og engasjement for å få gjennomført en smidig matservering til så mange barn i disse to ukene.  

For å markere den strålende innsatsen hun gjort i Hauketo IF, mener vi det er fullt fortjent at Leanne Hall utpekes som «Årets ildsjel» for 2020 i Hauketo idrettsforening! 

 

Gratulerer og tusen takk for fantastisk innsats, Leanne!  

 

Hauketo IF  

0 Kommentar

Mottatt en slik e-post? – Slett den

Postet av Hauketo IF den 16. Okt 2020

Mottatt en slik e-post? – Slett den


Denne blir sendte fra Hauketo eller trener/lagleder privat epost. HUSK SLETT DEN 0 Kommentar

Nytt medlemsregister for Hauketo Idrettsforening fra 12.10.2020

Postet av Hauketo IF den 13. Okt 2020

Hauketo Idrettsforening har besluttet å ta i bruk Spond Club fra 12.10.2020 som sitt medlemsregister. Alle lag i klubben vil bli berørt av denne omleggingen. Innen 16.10.2020 må alle lag ha registrert sine medlemmer i Spond Club.

Spond Club har en integrasjon mot Spond-grupper som Hauketo Idrettsforening
  bruker for organisering av kurs og treninger i Spond appen. Hauketo Idrettsforening  har brukt Spond appen siden 2016 til organisering av kurs og trening. Med Spond Club får vi en enklere jobb med å vedlikeholde medlemsregisteret. Ved å ta i bruk Spond Club kan du nå selv oppdatere din egen fødselsdato og adresse i Spond appen. Om du er registrert som foresatt for barn har du også mulighet til å legge til flere foresatte for dine egne barn. 

Hva betyr dette for deg som er medlem?

  • Alle medlemmer i Hauketo Idrettsforening pr 1.10.2020 har nå blitt registrert i Spond Club og gruppen "Hauketo Idrettsforening". Det vil ikke være mulig å melde seg ut av denne gruppen så lenge du har et aktivt medlemsskap i Hauketo IF. 
  • Om du har har barn eller er medlem i et annet lag av Hauketo IF vil du nå kun få krav om betaling av medlemskontingent en gang siden hele idrettslaget er på samme system
  • De lagene som tar i bruk Spond appen (dette er ikke et krav) vil gjøre det lettere for sine medlemmer å følge med på aktiviteter og treninger for seg selv og sine barn

 

Hva betyr dette for deg som er lagleder/trener?

Alle lagleder/trener for Hauketo Idrettsforening vil løpet av kort tid får en epost fra medlemsansvarlig. Hvordan man overfører Spond Gruppen til Spond Club. De lagene som ikke bruker spond i dag vil få opprettet gruppen av medlemsansvarlig

  • Hvordan registrere nye spillere 
  • Hva gjør vi med spillere som slutter

 

Ta kontakt med oss på hauketo.if@klubbkontor.no eller "Hauketo IF" i Spond om du har spørsmål.

 

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline