Dugnad torsdag 4. mai

Postet av Hauketo IF den 3. Mai 2023

Torsdag 4. mai inviterer vi medlemmer og foresatte i klubben til dugnad i Prinsdal idrettspark. Dugnaden innebærer rydding og raking av området.

De som har rake kan ta med det, ellers har vi en del til utlån.

Alle i klubben oppfordres til å stille opp, og det vil bli gratis is til alle barn og gratis kaffe til alle voksne som deltar.

Oppmøte utenfor Prinsdalshallen kl. 17.
Åpen dag 6. mai

Postet av Hauketo IF den 21. Apr 2023

Lørdag 6. mai inviterer Hauketo IF til åpen dag i Prinsdal idrettspark. Alle medlemmer, familie og venner er hjertelig velkommen. Det vil bli mange gøyale aktiviteter for barn og unge som hoppeslott, ansiktsmaling, bobleball og det vil også i år komme en ballongartist. Det vil også være salg av klubbtøy. Kiosken vil være åpen og det vil bli salg av grillmat. Arrangementet starter klokken 12. 

Velkommen skal du være!

Påmeldingen til Camp Hauketo er åpen!

Postet av Hauketo IF den 17. Apr 2023

Påmeldingen til Camp Hauketo (tidligere Ballskolen) er nå åpen. Camp Hauketo er for barn fra 1-7. trinn, og vil foregå i uke 26 og 33.

For å melde på ditt barn kan du scanne QR-koden eller trykke på denne lenken: https://club.spond.com/.../11EEDC1469B04B97B1A7B7B74FB6A8AB

Har du spørsmål kan du kontakte daglig leder Martin Jansrud på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.noCamp Hauketo i uke 26 og 33

Postet av Hauketo IF den 24. Mar 2023

Ballskolen blir i sommer til "Camp Hauketo". Konseptet vil være det samme som tidligere, men med flere gøyale og mer varierende aktiviteter enn tidligere år. Sett av uke 26 og 33 for sommerens høydepunkt!

Informasjon om treningsavgift og medlemskontingent

Postet av Hauketo IF den 14. Mar 2023

Treningsavgifter og medlemskontingenter for 2023 blitt sendt ut til våre medlemmer den siste tiden. I den forbindelse har det dukket opp ulike spørsmål knyttet til dette.

Medlemskontingent
Alle som skal drive idrett i regi av Hauketo IF må være medlem. Klubbmedlemskap gjelder fra 1.januar og ut kalenderåret. For nye medlemmer faktureres denne fortløpende gjennom året. Medlemskontingenten er delt inn i tre ulike kategorier:
- Klubbmedlemskap junior (t.o.m det kalenderåret en fyller 17 år): kr 300,-
- Klubbmedlemskap senior (fra det kalenderåret en fyller 18 år): kr 500,-
- Familiemedlemskap: kr 200,-

Familiemedlemskap gjelder for min tre og maks fem familiemedlemmer i klubben. Prisen på kr 200,- er per medlem. Har du mellom tre og fem familiemedlemmer i klubben, men er ikke registret med familiemedlemskap kan dette søkes om HER.

Noen har opplevd at noen familiemedlemmer får betalingskrav med familiemedlemskap og noen uten. Årsaken til dette er at de uten ikke er registrert med familiemedlemskap i våre systemer. Er dette tilfelle hos deg kan du ta kontakt ved kontaktinformasjonen nederst.

Treningsavgift
I tillegg til klubbmedlemskap betaler man gruppemedlemskap etter hvilke idretter man ønsker å delta på.
Treningsavgiftene faktureres i starten av hver sesong og deretter fortløpende for nye medlemmer. 

Mer informasjon om treningsavgift og medlemskontingent finner du HER.

Spørsmål?
Har du spørsmål rundt dette kan Martin Jansrud kontaktes på e-post daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no eller telefon 941 98 449.