Utsettelse av årsmøte 2020

Postet av Hauketo IF den 15. Mar 2020

Grunnet situasjonen knyttet til koronaviruset har NIFs generalsekretær besluttet at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. Mars. Ny frist er 15. Juni.

Styret har kalt inn til årsmøte 23. Mars 2020. Grunnet situasjonen knyttet til koronaviruset beslutter styret i Hauketo IF å utsette årsmøtet.

Styret kommer tilbake med mer informasjon om avholdelse av årsmøtet for 2020 innen 4. April.
Underlag til årsmøtet vil bli publisert på vår hjemmeside senest 29. Mars.


0 Kommentar

Hauketo IF avlyser all aktivitet i regi av klubben ut april

Postet av Hauketo IF den 12. Mar 2020

Oppdatert 12 mars kl. 11:30 

Norges Fotballforbund har bestemt at alle breddefotball stoppes ut april. Oslo Byråd har bedt alle bedrifter, organisasjoner og innbyggere om å gjøre det de kan for å redusere spredning av Koronaviruset, og Oslo idrettskrets anbefaler stans av organisert idrett i Oslo. 

Hauketo IF tar sin del av ansvaret og deltar i denne dugnadsinnsatsen som kommunen og Oslo Idrettskrets anbefaler. 

Hauketo IF har derfor besluttet å avlyse alle treninger - i alle aktiviteter - inne og ute fra torsdag 12. mars og ut aprilGruppeledere vil varsle trenere og lagledere som oppfordres til å varsle alle sine aktive. 

Klubben vurderer løpende situasjonen rundt Korona og kommer med oppdatert informasjon etter behov. 

Her finner dere informasjonen som oppdateres jevnlig: 

 

Oslo kommune har etablert en egen rådgivningstelefon de som bor i Oslo og mistenker å være smittet med korona  - 21 80 21 82 - åpningstid hverdager kl. 12.00 - 21.00 og lørdag/søndag kl. 12.30 - 19.30. 

Andre kan ringe nasjonal informasjonstelefon på 815 015 015. 

Hilsen styret i Hauketo IF 

 

 


0 Kommentar

Viktig informasjon vedrørende koronavirus

Postet av Hauketo IF den 11. Mar 2020

Hauketo IF innfører retningslinjer som forebyggende tiltak. HIF følger rådene fra Folkehelseinstituttet og Norges Idrettsforbund når det gjelder koronaviruset. 

Pr. i dag fortsetter all idrettsaktivitet i HIF som normalt, men vi ønsker å ta noen forhåndsregler for å minimere risiko for spredning.

Det innføres derfor følgende enkle rutiner i klubben:

 • Ingen håndhilsing før/etter kamp/trening.
 • Har du tegn til symptomer på forkjølelse, feber eller influensa ber vi deg være hjemme fra kamp/trening til du er helt frisk.
 • Vær nøye med hygiene: vask hendene ordentlig, møt ferdigskiftet før trening/kamp, ikke drikk av noen andres drikkeflaske.

Vi oppfordrer alle til å følge rådene fra myndighetene på https://www.fhi.no/

Har du mistanke om smitte ber vi deg ta kontakt med din fastlege. Ved påvist smitte eller karantene er det svært viktig at du informerer klubben slik at vi kan iverksette nødvendig oppfølging av laget som blir rammet. Styreleder Rikard kan kontaktes på hauketo.if@klubbkontor.no

Hovedstyret og gruppene vurderer situasjonen fortløpende og vil informere tydelig ved innføring av nye tiltak.

Fotballforbundet har besluttet at det ikke håndhilses før/etter kamper: Les mer her

Håndballforbundet har publisert anbefalinger rundt kroppskontakt: Les mer her

Norges Idrettsforbund har en nyttig samleside på denne siden

 


0 Kommentar

Årsmøte Hauketo Idrettsforening 23.03.2020 kl 19:00

Postet av Hauketo IF den 23. Feb 2020

Årsmøtet avholdes mandag 23.03.2020 kl. 1900 i klubbrommet i Prinsdalshallen.

 

Dagsorden:

 1. Godkjenning av sakslisten

 2. Valg av ordstyrer og referent

 3. Valg av to personer til å undertegne protokoll

 4. Hovedstyrets beretning

 5. Regnskap 2019

 6. Budsjett 2020

 7. Innkomne saker

 8. Valg

Eventuelle innkomne saker til årsmøtet må meldes til bahoffa.fotball@hotmail.com innen 09.03.2020.


Velkommen


0 Kommentar

Ny klubbavtale i Hauketo Idrettsforening

Postet av Hauketo IF den 20. Des 2019

Det er med stor glede og stolthet at vi kan fortelle at Hauketo IF har signert en ny klubbavtale for de neste 5 årene.  

Samarbeidsavtalen omfatter alle klubbens medlemmer, ansatte, spillere, trenere, dommere, ledere og støtteapparat tilknyttet klubben.  


Etter en grundig evaluering av ulike aktører i markedet, har styret kommet frem til at G-Max Storo/G-Sport Lambertseter og AssistCo AS som distribuerer Hummel, var det beste alternativet for Hauketo IFforteller styreleder Rikard.  

Innen første halvår 2020 omprofileres G-Max og G-Sport til Intersport og Lambertseter senter får en ny stor og fin butikk. Hauketo IF vil da få vår nye klubbkolleksjon utstilt her, og lett tilgjengelig for alle, sier Håvard Krogstadmo i G-Sport. I tillegg vil det utvikles en ny nettside, og bestillinger leveres kostnadsfritt til klubben, sier Krogstadmo. 

Hummel ny hovedleverandør 

AssistCo er med Hummel hovedleverandør til flere eliteserielag i håndball og mange fotball- og idrettsklubber i Norge og utlandet. I tillegg er AssistCo med Hummel stolt leverandør og hovedsponsor til verdens største fotballturnering, Norway Cup, forteller Anders Mårdalen fra AssistCo/Hummel. 

Hummel tilbyr et stort og bredt sortiment. Alt fra drakter, shortser, sko og ytterbekleding til fotball, håndball og annen sport. 

Fra første stund, opplevde vi faglig dyktige og et topp motivert team som var interessert i å støtte en breddeklubb som Hauketo IF, sier Rikard  

Alle spillere får klubbdrakt 

En skikkelig godbit i 2020 er at alle aktive spillere i Hauketo IF vil få ny spillerdrakt av klubben. Rikard forteller at avtalen gjør det mulig for Hauketo IF å sikre at alle spillere i klubben har like spillerdrakter. 

Vi vil på nyåret invitere de sportslige utvalgene til en presentasjon og gjennomgang av samarbeidsavtalen i mer detalj og muligheten til å treffe våre nye samarbeidspartnere. I felleskap detaljere vi ut den endelige klubbkolleksjonen, og utarbeider nye rutiner for bestilling og forvaltning av samarbeidsavtalenavslutter styrelederen. 

Vi ønsker samtidig å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. 

Sportslig hilsen fra oss i styret

Anne, Atle, Per, Rikard, Bernt Anders, Erland, Andreas og Ida 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline