Info til påmeldte på Camp Hauketo i uke 26

Postet av Hauketo IF den 20. Jun 2023

Nå er det bare én uke igjen til det braker løs med Camp Hauketo 2023!

Vi ønsker at dere møter opp senest kl. 08:45 den første dagen, og sørger for at barnet ditt treffer sin aktivitetsleder og gjennomfører innregistreringen/får utdelt lagtrøye.

Camp Hauketo er mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl.15:00. Det er viktig at barna hver dag møter opp 10 minutter før for navneopprop.

Vi henter på AKS Prinsdal for de som har krysset av for det på påmeldingen og følger de tilbake igjen kl.15:00.

Tlf. til ledere:

Ansvarlig for aktivitetsledere: Martin Jansrud, tlf. 94198449 (send sms til dette nr. om barnet ditt ikke kan møte en dag/kommer senere etc.) Spørsmål på forhånd kan sendes på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no.

Ansvarlig for matservering: Leanne Hall, tlf. 40460033.

Barna må ha med seg sko og klær for inne og utebruk og en egen drikkeflaske. Vi gjør oppmerksom på at dere må kle dere etter vær. F.eks. lette klær og solkrem ved sol, og regnjakke/treningsjakke/bukse ved regn.

Alle får utdelt en t-skjorte med fargen til den gruppen de tilhører, men det kan nok være smart å ta med ekstra skift ettersom det kan bli litt lek med vann på slutten av hver dag.

Vi ser helst at barna ikke har med mobiltelefoner, spill og andre verdisaker som lett kan bli borte. Vi kan dessverre ikke ta ansvaret for disse verdisakene så vi anbefaler derfor at dette blir liggende hjemme.

Det blir servert lunsj hver dag, men ta gjerne med en ekstra matpakke. Fredag skal vi ha avslutning med utdeling av diplom og grilling av pølser (kylling/halal/glutenfri/laktosefri/vegetar).

Vi ser frem til noen morsomme dager sammen med ditt barn!Med vennlig hilsen

Hauketo Idrettsforening

Adresse: Prinsdal Idrettspark, Øvre Prinsdals vei 62
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.