Bydelsderby på torsdag

Postet av Hauketo IF den 30. Aug 2022

Førstkommende torsdag er det duket for et skikkelig bydelsderby når vårt G16-lag møter Bjørndal på Prinsdal Kunstgress kl. 18.30.

Trener Anders Nilsen og mannskapet hans kommer senest fra et 6-2-tap mot et sterkt Vålerenga i OBOS-cupen, men nå er det seriespillet som gjelder for grønntrøyene. I det omvendte oppgjøret mellom Hauketo og Bjørndal tidligere i år var det BIF som stakk av med seieren. Det blir med andre ord en tøff kamp hvor gutta trenger all støtte de kan få for at de tre poengene skal bli igjen på Prinsdal. 

Flere godbiter denne uken

Det er ikke bare G16-laget som skal i aksjon på Prinsdal denne uken. Det er flere godbiter på menyen i ungdoms- og voksenfotballen. I kveld (tirsdag) kl. 19:10 møter vårt G13-lag Nesodden hjemme på kunstgresset vårt. I morgen jakter vårt A-lag sin femte strake seier i 6. divisjon når de tar i mot idrettsstudentene fra NIH kl. 20:15.

Ta med deg venner, familie og de du er glad i til tribunen på Prinsdal Kunstgress denne uken. Kiosken er åpen og været er meldt bra!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.