Årets ildsjel - 2020

Postet av Hauketo IF den 17. Des 2020

Med 3 aktive barn i Hauketo IF gjennom de siste 11 årene, har årets ildsjel vært sterkt engasjert i lagene til barna sine og i klubben, og da spesielt som primus motor for kiosken vår. Kiosken er en trivselsfaktor på anlegget og en viktig inntektskilde for klubben 
 
Som kioskansvarlig de siste 4 årene har årets ildsjel hatt ansvar for å drifte kiosken og fordele kioskvakter til alle fotballagene. Hun har selv stilt opp når kioskvakter har manglet og bidratt stort til at kiosken er åpen hver kveld mandag til torsdag i fotballsesongen.  

 
2020-sesongen ble veldig spesiell og halve sesongen til fotballgruppa ble avlyst på grunn av korona, men hun har likevel holdt kiosken åpen gjennom hele fotballsesongen og tatt nesten alle kioskvaktene selv denne sesongen. Det tenker vi mange foreldre er godt fornøyde med. 
 

Med hennes nesten konstante tilstedeværelse i kiosken i fotballsesongen har hun blitt et kjent og kjært ansikt for klubbens medlemmer og er på fornavn med de fleste medlemmene i klubben. 
 
Med Noah, Kai og Xander (nå student) som aktive fotballspillere i klubben, har hun helt siden 2009 hatt noen veldig travle år da hun stort sett har fått seg alle kampene til gutta sine, og derfor vel må sies å være en av Hauketos mest ihuga supportere!

 

Årets ildsjel har også bidratt til å gjennomføre årets ballskoleÅrets ballskole var rekordstor med hele 170 barn påmeldt, og klubben kunne rett og slett ikke vært foruten hennes kompetanse og engasjement for å få gjennomført en smidig matservering til så mange barn i disse to ukene.  

For å markere den strålende innsatsen hun gjort i Hauketo IF, mener vi det er fullt fortjent at Leanne Hall utpekes som «Årets ildsjel» for 2020 i Hauketo idrettsforening! 

 

Gratulerer og tusen takk for fantastisk innsats, Leanne!  

 

Hauketo IF  

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.