Ny klubbavtale i Hauketo Idrettsforening

Postet av Hauketo IF den 20. Des 2019

Det er med stor glede og stolthet at vi kan fortelle at Hauketo IF har signert en ny klubbavtale for de neste 5 årene.  

Samarbeidsavtalen omfatter alle klubbens medlemmer, ansatte, spillere, trenere, dommere, ledere og støtteapparat tilknyttet klubben.  


Etter en grundig evaluering av ulike aktører i markedet, har styret kommet frem til at G-Max Storo/G-Sport Lambertseter og AssistCo AS som distribuerer Hummel, var det beste alternativet for Hauketo IFforteller styreleder Rikard.  

Innen første halvår 2020 omprofileres G-Max og G-Sport til Intersport og Lambertseter senter får en ny stor og fin butikk. Hauketo IF vil da få vår nye klubbkolleksjon utstilt her, og lett tilgjengelig for alle, sier Håvard Krogstadmo i G-Sport. I tillegg vil det utvikles en ny nettside, og bestillinger leveres kostnadsfritt til klubben, sier Krogstadmo. 

Hummel ny hovedleverandør 

AssistCo er med Hummel hovedleverandør til flere eliteserielag i håndball og mange fotball- og idrettsklubber i Norge og utlandet. I tillegg er AssistCo med Hummel stolt leverandør og hovedsponsor til verdens største fotballturnering, Norway Cup, forteller Anders Mårdalen fra AssistCo/Hummel. 

Hummel tilbyr et stort og bredt sortiment. Alt fra drakter, shortser, sko og ytterbekleding til fotball, håndball og annen sport. 

Fra første stund, opplevde vi faglig dyktige og et topp motivert team som var interessert i å støtte en breddeklubb som Hauketo IF, sier Rikard  

Alle spillere får klubbdrakt 

En skikkelig godbit i 2020 er at alle aktive spillere i Hauketo IF vil få ny spillerdrakt av klubben. Rikard forteller at avtalen gjør det mulig for Hauketo IF å sikre at alle spillere i klubben har like spillerdrakter. 

Vi vil på nyåret invitere de sportslige utvalgene til en presentasjon og gjennomgang av samarbeidsavtalen i mer detalj og muligheten til å treffe våre nye samarbeidspartnere. I felleskap detaljere vi ut den endelige klubbkolleksjonen, og utarbeider nye rutiner for bestilling og forvaltning av samarbeidsavtalenavslutter styrelederen. 

Vi ønsker samtidig å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. 

Sportslig hilsen fra oss i styret

Anne, Atle, Per, Rikard, Bernt Anders, Erland, Andreas og Ida 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.