Vårt medlemssystem

Postet av Hauketo IF den 11. Jul 2019

Hauketo IF bruker idrettens løsninger for medlemsadministrasjon; 


Min Idrett og Klubbadmin. Dette er et elektronisk medlemssystem integrert med idrettens nasjonale medlemsdatabase (krav fra NIF fom 1.1.2017) og med idrettens admin/ org system Sportsadmin.

For våre medlemmer betyr det at de de selv kan administrere sitt medlemskap i Min idrett.

For klubben betyr det at vi kan administrere alle våre medlemmer og lisenser via Klubbadmin og Sportsadmin, og slipper å vedlikeholde flere registre.Du kan se en enkel video som forklarer Min idrett her.


Min idrett din personlige side inn mot idrettens medlemsregister. Dette er det enkelte medlems egen profil på nett, og herfra administrere de sitt medlemsskap i klubben. Her melder de seg inn og ut, betaler medlems- og treningsavgift, betaler lisenser, endrer personopplysninger og kan holde oversikt over verv og kompetanse en har i idretten.


Når Hauketo IF sender ut en faktura for medlems- eller treningsavgift, så får medlemmet beskjed via epost om at fakturaen har kommet som vedlegg på epost og ligger i Min idrett. Medlemmet kan da logge seg inn i Min idrett for å betale denne. Her kan de velge om de vil betale med vanlig betalingskort (Visa, MAstercard...), med Bypass betalingskort (Tippekort fra Norsk Tipping) eller om de vil laste ned fakturaen i pdf- format og betale med kid nummer på vanlig måte i sin nettbank. Vipps vil komme også om kort tid.


NYTT FRA SESEONGEN 2019/20 FÅR DERE OGSÅ TRENINGSAVGIFTEN INN I MIN IDRETT 


Hauketo IF har ikke tilgang til profilene i min idrett, dette er det kun medlemmet selv som har.

  • Min idrett er gratis å bruke.
  • Innlogging: Fra Min idrett boksen til venstre på siden.
  • Brukernavn og passord: Kontakt NIF IT support.
  • Veiledning: Ligger her.
  • Ap: Laste ned apen Min idrett på mobilen, se her.


Mener du kravet du har mottatt er feilaktig eller har andre spørsmål omkring medlemskapet ditt i klubben, ta kontakt med HIF Medlemsansvarlig: Atle Næss på hauketo.if@klubbkontor.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.