Vålerenga og Hauketo IF har signert samarbeidsavtale

Postet av Hauketo IF den 20. Feb 2018

Hauketo IF Fotball er Vålerenga sin åttende samarbeidsklubb. 

På bildet ser vi Eirik Tollan Sørensen som nettopp har signert avtalen med Roy Arne Berg.

Klubbens styremedlem, Andreas Høydahl Sørli og sportslig ansvarlig, Eirik Tollan Sørens ser frem til samarbeidet med Vålerenga og håper det kan bidra til å styrke kompetansen på trenersiden i Hauketo. 

- Hauketo IF Fotball er en breddeklubb som drives på dugnad. Et samarbeid med Vålerenga vil hjelpe klubben med å øke kompetansen på trenersiden, og på sikt ser vi på en slik avtale som et hjelpemiddel til å utvikle klubben videre og fyller kompetanse klubben mangler idag, sier Sørli. 

Og det er nettopp det Vålerenga ønsker å bidra til. Gjennom skreddersydde klubbesøk skal vi legge til rette for økt utvikling både hos spillere og trenere. 

Samarbeidsklubb nummer åtte er på plass, og vi er naturligvis veldig glade for at Hauketo blir med på laget. De har vist stor interesse for å bli samarbeidsklubb med oss, og vi har allerede kommet langt i planleggingen av et skreddersydd klubbesøk på Hauketo, sier trenerutvikler i Vålerenga Fotball Elite, Roy Arne Berg og legger til: 

- De var tidlig ute og informerte oss om hvilke ønsker og behov de hadde for sitt klubbesøket, og vi gleder oss til å komme på besøk til dem i løpet av våren, avslutter Berg. 

Erik er kontaktperson i samarbeidet og kan kontaktes om avtalens innhold. 

Vi i Hauketo fotball gleder oss til samarbeidet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.