Multisportbane på plass

Postet av Hauketo IF den 25. Jun 2023

 

Tirsdag var innebandylagene våre de første til å prøve ut vår nye multisportbane på grusbanen.


Hauketo Idrettsforening har gjennom samtaler med Norges Bandyforbund kommet i kontakt med Pureplay AS om å etablere en multisportbane på grusbanen tilknyttet Prinsdal idrettspark. Multisportbanen er ment for ulike former for uorganisert aktivitet året rundt. Dette er et flerbruksanlegg som passer like godt til innebandy, fotball, basket, volleyball, rulleskøyter, landhockey, lek osv. På vinteren vil banen islegges slik at det kan gås på skøyter og spilles ishockey. Banen er 20x40 meter og har fire integrerte målbur på langsiden og to på kortsiden.

En slikt anlegg var noe klubben var svært positive til da vi ser behovet for enda flere sunne møteplasser for barn og unge i nærområdet. Etter mye grunnarbeid og asfaltering ble banen endelig montert i forrige uke etter super innsats av mange. Banen er nå åpen for alle, og vi håper at mange barn og unge i nærområdet får gleden av denne nye møteplassen.

Gjennom Norges Bandyforbund har mye av banen blitt finansiert av Sparebankstiftelsen. Store deler av grunnarbeidet blir finansiert gjennom spillemidler, mens kjøreportene (slik at banen kan brøytes om vinteren) har vi fått sponset av Lions Hauketo.

Det planlegges en offisiell åpning av banen etter sommerferien, men vi håper at så mange barn og unge som mulig benytter seg av banen i sommer.

Utstyrssentral på vei
Som kanskje mange besøkende har sett i det siste, er det ikke bare på grusbanen det har vært arbeid den siste tiden. Ved det gamle klubbhuset i Prinsdal idrettspark arbeides det med å etablere BUA. Dette er en utstyrssentral hvor det vil bli muligheter for å låne utstyr til aktiviteter. Mer info om dette kommer.


SE BILDER FRA MONTERINGEN AV BANEN:

Anleggsgruppa ved Per, Svein og Torgeir før det enorme puslespillet skulle legges.

 

Xander tok turen helt fra USA, og brukte ferien sin i Norge på å montere multisportbanen.

 

Juniorspillerne Daniel, Yobel og Benjamin bidro også med montering av banen. 

 
Info til påmeldte på Camp Hauketo i uke 26

Postet av Hauketo IF den 20. Jun 2023

Nå er det bare én uke igjen til det braker løs med Camp Hauketo 2023!

Vi ønsker at dere møter opp senest kl. 08:45 den første dagen, og sørger for at barnet ditt treffer sin aktivitetsleder og gjennomfører innregistreringen/får utdelt lagtrøye.

Camp Hauketo er mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl.15:00. Det er viktig at barna hver dag møter opp 10 minutter før for navneopprop.

Vi henter på AKS Prinsdal for de som har krysset av for det på påmeldingen og følger de tilbake igjen kl.15:00.

Tlf. til ledere:

Ansvarlig for aktivitetsledere: Martin Jansrud, tlf. 94198449 (send sms til dette nr. om barnet ditt ikke kan møte en dag/kommer senere etc.) Spørsmål på forhånd kan sendes på e-post: daglig.leder.hauketoif@klubbkontor.no.

Ansvarlig for matservering: Leanne Hall, tlf. 40460033.

Barna må ha med seg sko og klær for inne og utebruk og en egen drikkeflaske. Vi gjør oppmerksom på at dere må kle dere etter vær. F.eks. lette klær og solkrem ved sol, og regnjakke/treningsjakke/bukse ved regn.

Alle får utdelt en t-skjorte med fargen til den gruppen de tilhører, men det kan nok være smart å ta med ekstra skift ettersom det kan bli litt lek med vann på slutten av hver dag.

Vi ser helst at barna ikke har med mobiltelefoner, spill og andre verdisaker som lett kan bli borte. Vi kan dessverre ikke ta ansvaret for disse verdisakene så vi anbefaler derfor at dette blir liggende hjemme.

Det blir servert lunsj hver dag, men ta gjerne med en ekstra matpakke. Fredag skal vi ha avslutning med utdeling av diplom og grilling av pølser (kylling/halal/glutenfri/laktosefri/vegetar).

Vi ser frem til noen morsomme dager sammen med ditt barn!Med vennlig hilsen

Hauketo Idrettsforening

Adresse: Prinsdal Idrettspark, Øvre Prinsdals vei 62