Lyst til å spille senior-fotball?

Postet av Hauketo IF Fotball den 31. Des 2019

Hauketo IF Fotball sitt A-lag spiller i 6. divisjon og endte på en fin 5. plass i 2019-sesongen. Dette ønsker vi å videreføre i 2020 men trenger flere med på laget!

 

Mandag 6. januar er det åpent oppstartsmøte Hauketo IF sitt A-lag.
Tid: 19.00 til 20.00
Sted: Klubbrommet i Prinsdalshallen

Ved interesse, ta kontakt med sportslig ansvarlig i Hauketo Fotball:
Leo Emblemsvåg. Mob: 482 96 661
Hauketo IF Fotball søker hovedtrener til seniorlaget

Postet av Hauketo IF Fotball den 28. Nov 2019


Hauketo IF ble stiftet i 1927 og holder til i Hauketo og Prinsdals området. Vi arbeider for å skape engasjement, glede, mestring og sosial tilhørighet gjennom allsidige aktiviteter i nærmiljøet. 

Vi er en breddeklubb som legger til rette for at barn og ungdom skal drive med aktivitet. Klubben består av engasjerte foreldre og andre som er opptatt av vårt nærmiljø.

Klubbens verdier er samhold, mestring, respekt og stolthet.

Mål

Hauketo IF har i dag et A-lag som vi ønsker å løfte til å bli klubbens flaggskip slik at laget blir et mål å strekke seg etter for våre yngre spillere. Vi ønsker på sikt å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de høyere nivåer.

A-laget endte på 5. plass i 6. divisjon 2019 og har en tropp på 15-20 spillere. Målsetting for 2020 er opprykk til 5. divisjon.

Hva ser vi etter?

Hovedtrener:
Du blir A-lagets ansikt utad. Vi ser etter deg som har lyst å trene vårt seniorlag og være en viktig ressurs som kan bygge opp et nytt A-lag. Vi ser etter deg som har tilknytning til området. Det er ønskelig med B-lisens, men ikke et krav. 

Materialforvalter:
 
A-laget har behov for en som kan hjelpe til rundt laget og treningene. Ha oversikt over alt utstyr som A-laget benytter til kamp og trening, drakter, treningsutstyr, baller, vester, kjegler, vannflasker og medisinsk utstyr etc. Rett og slett holde A-lagets utstyrsbod ryddig og sørge for at utstyr er på plass.

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring til Sportslig ansvarlig i Hauketo IF Fotball, e-post: hauketoif.fotball@klubbkontor.no