Lyst til å spille senior-fotball?

Postet av Hauketo IF Fotball den 31. Des 2019

Hauketo IF Fotball sitt A-lag spiller i 6. divisjon og endte på en fin 5. plass i 2019-sesongen. Dette ønsker vi å videreføre i 2020 men trenger flere med på laget!

Mandag 6. januar er det åpent oppstartsmøte Hauketo IF sitt A-lag.
Tid: 19.00 til 20.00
Sted: Klubbrommet i Prinsdalshallen

Ved interesse, ta kontakt med sportslig ansvarlig i Hauketo Fotball:
Leo Emblemsvåg. Mob: 482 96 661

Hauketo IF Fotball søker hovedtrener til seniorlaget

Postet av Hauketo IF Fotball den 28. Nov 2019

Hauketo IF ble stiftet i 1927 og holder til i Hauketo og Prinsdals området. Vi arbeider for å skape engasjement, glede, mestring og sosial tilhørighet gjennom allsidige aktiviteter i nærmiljøet.

Vi er en breddeklubb som legger til rette for at barn og ungdom skal drive med aktivitet. Klubben består av engasjerte foreldre og andre som er opptatt av vårt nærmiljø.

Klubbens verdier er samhold, mestring, respekt og stolthet.

Mål

Hauketo IF har i dag et A-lag som vi ønsker å løfte til å bli klubbens flaggskip slik at laget blir et mål å strekke seg etter for våre yngre spillere. Vi ønsker på sikt å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de høyere nivåer.

A-laget endte på 5. plass i 6. divisjon 2019 og har en tropp på 15-20 spillere. Målsetting for 2020 er opprykk til 5. divisjon.

Hva ser vi etter?

Hovedtrener:
Du blir A-lagets ansikt utad. Vi ser etter deg som har lyst å trene vårt seniorlag og være en viktig ressurs som kan bygge opp et nytt A-lag. Vi ser etter deg som har tilknytning til området. Det er ønskelig med B-lisens, men ikke et krav.

Materialforvalter:

A-laget har behov for en som kan hjelpe til rundt laget og treningene. Ha oversikt over alt utstyr som A-laget benytter til kamp og trening, drakter, treningsutstyr, baller, vester, kjegler, vannflasker og medisinsk utstyr etc. Rett og slett holde A-lagets utstyrsbod ryddig og sørge for at utstyr er på plass.

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring til Sportslig ansvarlig i Hauketo IF Fotball, e-post: hauketoif.fotball@klubbkontor.no

G2002 har kommet til finalen i OBOS cup

Postet av Hauketo IF Fotball den 23. Okt 2016

G2002 har kvalifisert seg for finale i OBOS Cup mot Kolbotn etter å ha slått Langhus 7-4 etter 2 x 5 minutter ekstraomganger. Det stod 1-2 ved pause og 4 – 4 ved fulltid.

Meget god innsats av laget som fulgte kampplanen til punkt og prikke.

Finalen er i Vallhall den 5. november kl. 14.00. Hold av datoen i kalenderen! Om du ikke har mulighet til å se kampen i Valhall blir den streamet på OFKs

Innkreving av treningsavgift og medlemskontingent

Postet av Hauketo IF Fotball den 20. Sep 2016

De siste dagene har vi gått igjennom laglister og sjekket opp status på innbetaling av treningsavgift, egenandeler og medlemskontingent. Alle trenere, lagledere og foreldrekontakter har mottatt en oversikt for sitt lag. Hver spiller har mottatt en mail med sine fakturaer.

Det er viktig at alle betaler medlemskontingenten, den dekker forsikring og går til vedlikehold og tiltak i klubben. I tillegg er hver spiller som har betalt med på at klubben får offentlig støtte i form av hodestøtte og LAM midler. Noe som utgjør ca 800,- per spiller under 19 år og 250,- for spillere mellom 20 og 24 år.

Treningsavgiften går direkte til hvert enkelt lag og er derfor en viktig inntektskilde for lagene.

Vi benytter anledningen til å gratulere G2003 som første lag hvor alle har betalt treningsavgift og medlemskontingent.

Etter opprydding fra lag-kontakter for Oldboys og Veteraner er nå også disse to gruppene i mål.

Oppfordre derfor de andre lagene til å gjøre en jobb for å få inn det utestående.