Klubbdommerskjema

Dommerhonorar Hauketo IF

Dommerskjema for klubbdommere i Hauketo IF. Skjema benyttes av dommer/lagleder for å registrere dommerutbetalinger til klubbdommere enten om de betales over bankkonto fra kasserer (Standard) eller at det er Vippset fra lagleder (Unntak).
Skjema blir automatisk sendt til kasserer som vil foreta utbetaling eller refundere vippsbetaling.

Legg inn dommers fornavn og etternavn

Dommers adresse

Klubbdommere skal fortrinsvis betales fra HIF direkte til dommers bankkonto og ikke Vippes fra lagleder, om det er Vippset skal lagleder sende in skjema og ikke dommer.

Dommere som er registrert i regnskapssystemet og fått utbetalinger tidligere til bankkonto kan skrive (N/A)

Klubbnavn på bortelag

5'er kamp barn 150,- / 7'er kamp barn 200,- 7'er / 9'er kamp ungdom 250,- / 11'er ungdom 300,- voksne 350,-

Lagleder/trener som godkjenner honoraret