Sliter du med å betale?

Alle skal få være med i Hauketo IF! 

Vår ambisjon er at alle barn og ungdom skal få drive med idrett uansett familiens økonomi. 

Sliter du med å betale medlems- og treningsavgiften, jobber vi alltid for å finne en løsning på det sammen med deg.  

Du har 4 muligheter: 

 

  1. Betal fakturaen for medlemsavgiften først. Når du har betalt medlemsavgiften, er du medlem av Hauketo IF. Medlemskap er knyttet til viktige rettigheter som forsikring, deltakelse på årsmøter osv. 

     Du kan dele opp treningsavgiften i så mange deler du vil.  Bruk kid- nummeret som står på fakturaen hver gang du betaler inn en del. Du vil fortsette å få purringer til alt er betalt, derfor er det viktig at du kontakter oss på hauketo.if@klubbkontor.no ved oppdeling av faktura.   
  2. Ta kontakt med medlemsansvarlig via hauketo.if@klubbkontor.no hvis du du trenger betalingsutsettelse. Dette er ikke noe problem og vi er tålmodige. Vi legger aldri purregebyrer på våre fakturaer.

  3. Det er mulig å søke om fritidsstipend for barn og unge i skolealder som bor i bydelen, og som trenger økonomisk støtte. Stipendet skal dekke utgifter som medlemsavgifter/treningsavgifter/dekning av cup. Lag, foreninger og organisasjoner som tilbyr medlemskap i fritidsaktiviteter, samt skole og skolehelsetjenesten kan søke. Dette kan gjøres via din lagleder/trener, deretter bistår Hauketo IF med søknadsprosessen. 

  4. Er du i kontakt med NAV/ sosialkontor i din hverdag, så kan det hende de vil hjelpe deg. Offentlige myndigheter mener det er viktig at barn og ungdom får delta i idrettslag uansett hva slags økonomi familien har. Ta med deg fakturaene fra oss. 

 

 Les mer om: 

Medlemskap og priser
Betaling og Min idrett 


Levert av IdrettenOnline