Hauketo IF Innebandy

Vi er en gjeng voksne menn og damer i alderen 30-60 som spiller og har det gøy. Det er plass til flere så det er bare å møte opp.Vi trener onsdager kl 20:00 - 21:30.

Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper. Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt brukernavn og passord fra minidrett.no

Hauketo Idrettsforening ble etablert i 1927. Vi skal kjennetegnes ved å være et idrettslag for alle med sterk lokaltilhørighet og gir et godt tilbud til barn, ungdom og voksne.

Allidrett | Ballskole | Fotball | Håndball | Innebandy| Orientering | Criket

VIKTIG INFO

Norges Bandyforbund har fastsatt følgende oppdaterte regler for å forhindre smitte under organisert og uorganisert trening i perioden fremover:

Publisert 1. april, sist oppdatert 12. mai:

Klubbene må følge anbefalingene fra offentlige myndigheter:

• Alle typer idrettsaktiviteter må utføres på en måte som sikrer at Helsedirektoratets anbefalinger om avstand mellom personer og samling i gruppe overholdes.
  • Det skal ikke utøves idrettsaktivitet hvor mer enn 20 personer samles i én gruppe.
  • Det skal ikke utøves idrettsaktivitet hvor man ikke kan overholde fysisk avstand på minst 1 meter mellom personer i én gruppe.
  • Det skal ikke utøves idrettsaktivitet som innebærer risiko for smittespredning på grunn av bruk av felles utstyr eller garderober.
  • Det er pr. i dag ulik praksis fra kommune til kommune og fra idrettshall til idrettshall vedrørende åpning av disse, og adgang til å trene innendørs. Enhver kommunes retningslinjer er overordnet når det gjelder tilgang til hall, uavhengig av om en klubb har driftsansvar og tilgang på nøkler til hallen.

Personer som ikke får delta i eller fysisk tilrettelegge for aktiviteter:

• Personer som har symptomer på covid-19, også de med milde luftveissymptomer.
  • Personer som er i karantene eller isolasjon.
  • Personer som ikke følger anbefalte smittevernråd.

Det er viktig at idrettslaget kommuniserer dette til trenere, instruktører, frivillige, deltakere og foresatte i god tid før aktiviteten.

Norges Bandyforbunds anbefalte grenser for antall spillere/ledere:

Innendørs (40×20 meter):

• Én treningsgruppe på inntil 20 spillere/ledere.
  • Alternativt to treningsgrupper på inntil 15 spillere/ledere i hver gruppe på hver sin banehalvdel, som er helt adskilt gjennom hele treningen.
  • Barn (opp til og med 4. klasse) bør deles inn i grupper på 5-10 spillere inkludert en leder, og maksimalt tre (3) slike grupper på en full bane, som er helt adskilt gjennom hele treningen.
  • Aktiviteten bør organiseres slik at grupper kommer og går til ulike tider for å forhindre trengsel i inngangspartier osv.

Les mer på Norges Bandyforbund

SISTE NYHETER FRA INNEBANDY

Vis alle artikler

Spotslig Utvalg(SU)

Grasrotandel

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 979781644" til 60000

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Hauketo Idrettsforening

A: Øvre Prinsdals vei 62, 1263 Oslo