Velkommen til Hauketo Orientering

Her kan du lese nyheter fra O-gruppa.

Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper. Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt brukernavn og passord fra minidrett.no

Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

FOR MER INFORMASJON

Kontakt:

Ove Martinsen
Epost:
hauketo.if@klubbkontor.no

GRASROTANDEL

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 979781644" til 60000

• Møte Sportslig utvalg
    Møte Sportslig utvalg man., 20. Jan, 19:00 - 21:00

Møte i sportslig utvalg fotball.Hovedtema er sesongforberedelser 2020Gjennomgang av årshjul og aktiviteterNy utstyrleverandørValgOppmelding av lagBudsjett og regnskap - alle lagKaffetrakteren blir satt på.Vel møtt:)

Kalender:
    Hauketo IF Fotball