Hauketo IF Fotball

Hauketo IF - Fotballgruppa består av over 250 barn, ungdom og voksne fotballspillere. Hovedtyngden er barnelag i aldersgruppen 6-12 år. Fotballgruppa har seniorlag i 6 divisjon og oldboys spiller 11-er og veteranlag som spiller 7er.

Velkommen til oss!

FOTBALLENS KORONAVETTREGLER

Oppdaterte koronavettregler fra 14. august.

Velkommen til HIF Fotball

Alle trenere i HIF Fotball er kurset i regi av NFF. HIF Fotball jobber aktivt for at alle barn i området skal få gode treningsopplevelser og ha det gøy på trening. HIF Fotball er drevet på dugnad og tilbyr billig trening til barn og ungdom.

For informansjon om de enkelte lagene så kan du trykke deg inn på "Fotball lagene" på topp meny under "Fotball".

Hva koster det å bli med?
Les mer om ett av Oslos rimeligste fotballtilbud.

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 979781644> til 60000

Utlegg og dommerregninger

sendes til kasserer på e-post hauketo.if.kasserer@gmail.com eller via Visma Scanner mobilapp.

This widget has not been set up yet.