Reservasjon av klubbrommet

På grunn av Corona er klubbrommet dessverre kun til internt bruk for klubbens styre og lag inntil videre.

Klubbrommet kan fritt benyttes av HIF sine lag til møter og avsluttinger. Det skal foretas en reservasjon av rommet i kalenderen nedenfor. Alle styremedlemmer, tillitsvalgte, trenere, lagledere og foreldrekontakter skal kunne reservere rommet.

Har du ikke bruker og passord ta kontakt med Bjørn Persson på e-post hauketo.if.kasserer@gmail.com eller SMS/Mobil 922 23 334.

For å legge inn nytt møte klikk på Google kalenderknappen nederst til høyre og logg det inn.
Legg inn hva møte gjelder og gruppe/lag i tittelen og kontaktperson mm. i beskrivelsesfeltet.

Ikke benytt deg av heldags aktivitet da denne bare vises i toppen av kalenderen og det vil se ut som det er ledig.

Leie av klubbrom

Forespørsel om leie gjøres ved å fylle ut skjema på siden "leie av klubbrom". På den siden står også de detaljerte vilkårene for leie.
Forespørsel på SMS blir ikke behandlet.

Kontaktperson: Bjørn Persson

Klubbrommet kan leies av medlemmer og privatpersoner

Leiepris for medlemmer:

Leiepris pr. time kr. 200,-
  Leiepris 3 - 8 timer kr. 500,-
  Leiepris over 8 timer kr. 750,-
  Leiepris over 8 timer med reservasjon kvelden før for klargjøring kr. 1000,-

Tillitsvalgte i styrene i HIF kan om klubbrommet ikke er i bruk låne dette uten kostnad.

Ulønnede trenere/lagledere gis en rabatt på 50%

Leiepris for ikke-medlemmer:

Leiepris inntil 8 timer kr. 1500,-

Leiepris over 8 timer kr. 2000,-

Ekstra ved reservasjon kvelden i forveien for klargjøring: + kr 400,-

Betaling til VIPPS nr 25729 før nøkkelkort utleveres.

Ved leie av klubbrommet skal det etter bruk, ryddes og evt. om nødvendig vaskes, det skal ikke stå igjen søppel eller annet i lokalet. Benyttes tallerkener, kopper, glass og bestikk skal dette settes i oppvaskmaskinen og den skal settes i gang slik at det er rent.
Kabler til lydanlegget og prosjektor skal ikke kobles fra.

Bruk av åpen ild som stearinlys og fakler er ikke tillatt.