Hauketo Idrettsforening ble etablert i 1927. Vi skal kjennetegnes ved å være et idrettslag for alle med sterk lokaltilhørighet og gir et godt tilbud til barn, ungdom og voksne.

Siste nytt fra Hauketo IF

Les flere nyheter

Viktig Linker

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 979781644> til 60000

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

OVERSKRIFT

Dette er en tekstboks. Her kan du legge inn tekst, bilder, tabeller og annen nyttig informasjon gjennom vår klikk-og-skriv editor. Ved å trykke på den grønne skiftnøkkelen og velge "endre widget" kan du også endre på utseendet og instillingene til denne tekstboksen.

OVERSKRIFT

Levert avIdrettenOnline