Velkommen til Allidrett

Allidrett er et tilbud til barn i alderen 4 - 6 år. Allidrett vil si at man forsøker å være innom forskjellig type idrettsgrener gjennom sesongen

Allidrett er preget av mye lek og moro. Tilbudet er allsidig aktivitet hvor man er innom mange forskjellige idretter så langt det lar seg gjøre med barnegruppen.

Alt er i samsvar med Norges Idretts Forbunds Lover og Regler for idrettsskole/barneidrett.

Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper. Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt brukernavn og passord fra minidrett.no

Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

FOR MER INFORMASJON

Erland Nilsen
Epost:
hauketo.if@klubbkontor.no

GRASROTANDEL

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 979781644" til 60000

• Møte Sportslig utvalg
    Møte Sportslig utvalg man., 20. Jan, 19:00 - 21:00

Møte i sportslig utvalg fotball.Hovedtema er sesongforberedelser 2020Gjennomgang av årshjul og aktiviteterNy utstyrleverandørValgOppmelding av lagBudsjett og regnskap - alle lagKaffetrakteren blir satt på.Vel møtt:)

Kalender:
    Hauketo IF Fotball