VIKTIG INFO

Viktig om koronavettregler ved bruk av banen

Pr 1. august er reglene følgende:
Barn og ungdom fra 6 år til 20 år kan kjempe om ballen så lenge det er innad i faste grupper på maks 20 personer. Treningene skjer under forutsetning av at reglene for smittevern overholdes og innenfor rammene som er satt for trening.

For spillere over 20 år gjelder forbudet mot kontakttrening. Alle oppfordres til å følge helsemyndighetenes smittevernregler og fotballens Korona-vettregler.

Fra 1. august kan det gjennomføres kamper for aldersgruppen 6 til 20 år, dvs barne- og ungdomskamper. Det er egne regler for kampgjennomføring - les mer her. Hauketo IF Fotball vil informere ledere og trenere i eget møte før kampstart i august.

Se egen retningslinjer for trening i  hall fra Særidretten for Håndball og Innebandy. Disse ligger på gruppesiden for Håndball og Innebandy

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 979781644> til 60000

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert avIdrettenOnline