Bydelsderby på torsdag

Postet av Hauketo IF den 30. Aug 2022

Førstkommende torsdag er det duket for et skikkelig bydelsderby når vårt G16-lag møter Bjørndal på Prinsdal Kunstgress kl. 18.30.

Trener Anders Nilsen og mannskapet hans kommer senest fra et 6-2-tap mot et sterkt Vålerenga i OBOS-cupen, men nå er det seriespillet som gjelder for grønntrøyene. I det omvendte oppgjøret mellom Hauketo og Bjørndal tidligere i år var det BIF som stakk av med seieren. Det blir med andre ord en tøff kamp hvor gutta trenger all støtte de kan få for at de tre poengene skal bli igjen på Prinsdal. 

Flere godbiter denne uken

Det er ikke bare G16-laget som skal i aksjon på Prinsdal denne uken. Det er flere godbiter på menyen i ungdoms- og voksenfotballen. I kveld (tirsdag) kl. 19:10 møter vårt G13-lag Nesodden hjemme på kunstgresset vårt. I morgen jakter vårt A-lag sin femte strake seier i 6. divisjon når de tar i mot idrettsstudentene fra NIH kl. 20:15.

Ta med deg venner, familie og de du er glad i til tribunen på Prinsdal Kunstgress denne uken. Kiosken er åpen og været er meldt bra!
Født i 2016 og lyst til å spille fotball?

Postet av Hauketo IF den 24. Aug 2022

Har du, eller kjenner du noen som har barn som er født i 2016 og er interesserte i å spille fotball?

Tirsdag 30.08 kl. 18 inviterer vi til foreldremøte i Prinsdalshallen for de som er interesserte i å høre mer om dette.

Spre ordet!
Åpen-dag 27.Aug.2022

Postet av Hauketo IF den 2. Aug 2022

I 2021 gjennomførte vi vår aller første Åpen-dag. Det ble en kjempesuksess, og derfor planlegger vi også gjennomføring i 2022! 
Alle medlemmer, familie og venner er velkommen. Åpen-dag vil by på aktiviteter som hoppeslott, ball-lek, ansiktsmaling, ballongartist og fotballcup. Dette er en flott mulighet for barn og voksne/foreldre til å bli kjent med andre. Det blir også gratis pølser til barn opp til 10 år.

Åpen-dag starter fra kl.12-16, ses!

Velkommen til Hauketo Idrettsforening💚💚