Vil du være med å bidra i Hauketo IF?

Postet av Hauketo IF den 25. Jan 2021

Hauketo IF er drevet på frivillig basis av i hovedsak foreldre til medlemmer i klubben. 


I mars i år er flere av styremedlemmene ferdig med sin periode på 2 år, og det er derfor flere plasser i styret som må fylles. 


Styret har en viktig rolle i å tilrettelegge for aktivitet og positiv utvikling. Idrettslaget har en sunn økonomi, og har vært godt drevet gjennom flere år.


DET BEHØVES NOEN TIL Å UTFØRE DET VIKTIGE ARBEIDET


Idrettslaget vårt betyr mye for barn og unge i dalen, og skal vi videreføre det viktige arbeidet vi har på gang, trenger vi nettopp deg! Å sitte i styret i Hauketo IF er hverken vanskelig eller veldig krevende, man får god hjelp av de andre i styret, og man lærer underveis. I tillegg finnes det kursmuligheter for de som ønsker det.


Oppgaver i klubben spenner fra praktiske ukentlige gjøremål til langsiktig strategisk planlegging, så her vil det være noe for alle.


Kunne du tenke deg å ta et verv i klubben hvor du får være med å påvirke klubbens fremtid, da er det fint om du tar kontakt med valgkomiteen v/ Øystein Evensen på tlf. 984 04 004.


Årsmøte i klubben er 15. mars kl. 18:00. 


Dagens hovedstyre:


Styreleder: Rikard Munoz - på valg

Nestleder: Andreas Høydahl Sørli - på valg

Styremedlem: Anne Helene Liebenberg - på valg

Styremedlem: Erland Nilsen - på valg

Styremedlem: Atle Næss 

Styremedlem anlegg: Per Berglie 

Sekretær: Tore Fjørtoft 

Styremedlem: Ann Helen Gjerstad

Styremedlem: Carina Finset
Vi åpner for trening utendørs

Postet av Hauketo IF den 19. Jan 2021

Vi ser nå at smittetallene er på vei ned i bydelen vår og vi ønsker derfor å takke alle våre medlemmer for den flotte dugnadsinnsatsen dere har utført de siste ukene!

Vi vil fra i dag av åpne opp for utetrening for de lagene som ønsker det. Ta kontakt med lagleder/trener vedrørende spørsmål om utetrening er aktuelt for ditt lag.

Vi presiserer at Hauketo IF er underlagt retningslinjene fra Oslo Kommune, selv om de nasjonale retningslinjene sier noe annet. Oslo kommune vil avholde pressekonferanse 20.01.21, og det forventes positive signaler for barn og unge under 20 år, i tråd med de nasjonale retningslinjene. Oppdatering på saken kommer etter pressekonferansen 


Med vennlig hilsen

Styret i HIFBilde av deltagerne våre på ballskolen i 2020 tatt med drone. VIKTIG INFO

Postet av Hauketo IF den 3. Jan 2021

Med en negativ smitteutvikling nasjonalt blir det fra 04.01.2021 iverksatt innstramminger som gir store konsekvenser for breddeidretten. 


Oppstart av Innendørsaktivitet avlyses og utsettes til 18. januar 


Oppstart av Utendørsaktivitet utsettes kommende uke (4-10.  januar) 


Vi vil komme med mer informasjon om utendørsaktivitet. 


Med vennlig hilsen
Styret