Ny dato for årsmøte er 25. mai

Postet av Hauketo IF den 15. Mar 2020

Grunnet situasjonen knyttet til koronaviruset har NIFs generalsekretær besluttet at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. Mars. Ny frist er 15. Juni.

Styret utsatte årsmøtet fra 23. Mars 2020 grunnet situasjonen knyttet til koronaviruset. Styret har nå besluttet at ny dato er 25. mai. Vi forbereder for å kunne gjennomføre årsmøtet digitalt, men endrer til fysisk møte dersom avklaring om at dette er mulig og forsvarlig kommer i god nok tid før 25. mai. 

Møteinnkalling blir sendt ut senest 25. april.


0 Kommentar

Hauketo IF avlyser all aktivitet i regi av klubben ut april

Postet av Hauketo IF den 12. Mar 2020

Oppdatert 12 mars kl. 11:30 

Norges Fotballforbund har bestemt at alle breddefotball stoppes ut april. Oslo Byråd har bedt alle bedrifter, organisasjoner og innbyggere om å gjøre det de kan for å redusere spredning av Koronaviruset, og Oslo idrettskrets anbefaler stans av organisert idrett i Oslo. 

Hauketo IF tar sin del av ansvaret og deltar i denne dugnadsinnsatsen som kommunen og Oslo Idrettskrets anbefaler. 

Hauketo IF har derfor besluttet å avlyse alle treninger - i alle aktiviteter - inne og ute fra torsdag 12. mars og ut aprilGruppeledere vil varsle trenere og lagledere som oppfordres til å varsle alle sine aktive. 

Klubben vurderer løpende situasjonen rundt Korona og kommer med oppdatert informasjon etter behov. 

Her finner dere informasjonen som oppdateres jevnlig: 

 

Oslo kommune har etablert en egen rådgivningstelefon de som bor i Oslo og mistenker å være smittet med korona  - 21 80 21 82 - åpningstid hverdager kl. 12.00 - 21.00 og lørdag/søndag kl. 12.30 - 19.30. 

Andre kan ringe nasjonal informasjonstelefon på 815 015 015. 

Hilsen styret i Hauketo IF 

 

 


0 Kommentar

Viktig informasjon vedrørende koronavirus

Postet av Hauketo IF den 11. Mar 2020

Hauketo IF innfører retningslinjer som forebyggende tiltak. HIF følger rådene fra Folkehelseinstituttet og Norges Idrettsforbund når det gjelder koronaviruset. 

Pr. i dag fortsetter all idrettsaktivitet i HIF som normalt, men vi ønsker å ta noen forhåndsregler for å minimere risiko for spredning.

Det innføres derfor følgende enkle rutiner i klubben:

  • Ingen håndhilsing før/etter kamp/trening.
  • Har du tegn til symptomer på forkjølelse, feber eller influensa ber vi deg være hjemme fra kamp/trening til du er helt frisk.
  • Vær nøye med hygiene: vask hendene ordentlig, møt ferdigskiftet før trening/kamp, ikke drikk av noen andres drikkeflaske.

Vi oppfordrer alle til å følge rådene fra myndighetene på https://www.fhi.no/

Har du mistanke om smitte ber vi deg ta kontakt med din fastlege. Ved påvist smitte eller karantene er det svært viktig at du informerer klubben slik at vi kan iverksette nødvendig oppfølging av laget som blir rammet. Styreleder Rikard kan kontaktes på hauketo.if@klubbkontor.no

Hovedstyret og gruppene vurderer situasjonen fortløpende og vil informere tydelig ved innføring av nye tiltak.

Fotballforbundet har besluttet at det ikke håndhilses før/etter kamper: Les mer her

Håndballforbundet har publisert anbefalinger rundt kroppskontakt: Les mer her

Norges Idrettsforbund har en nyttig samleside på denne siden

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline