Klubbkolleksjonen flyttes til Lambertseter

Postet av Hauketo IF den 19. Jan 2023

På grunn av at Intersport Ryen legges ned, flyttes nå Hauketo IF sin klubbkolleksjon til Intersport Lambertseter. Butikken finner du på Lambertseter Senter.

Ønsker du å kjøpe treningstøy eller klubbutstyr? Les mer HER.


HIF's klubbkolleksjon på Intersport Lambertseter.

 Handledager hos Intersport Ryen

Postet av Hauketo IF den 13. Des 2022


12. - 14. desember får alle medlemmer i Hauketo IF 25% rabatt på alle varer hos Intersport Ryen.Masse kampaktivitet denne uka

Postet av Hauketo IF den 14. Okt 2022

En ny uke står for tur, og denne er full av kampaktivitet hos oss både på kunstgresset og i hallen. 

Siste seriekamp for a-laget
Hauketos seniorlag spiller på onsdag kl. 20:15 sin siste seriekamp for året. Etter 17 spilte kamper ligger a-laget på en tredjeplass på tabellen i sin 6. divisjonsavdeling. I forrige kamp møtte de Grei 2 borte, og grønntrøyene dro hjem til Hauketo med tre poeng i bagasjen etter en 2-1-seier. På motsatt banehalvdel onsdag venter nedrykksklare Dynamo Mjøsa.

G16 jakter ny trepoenger
G16-laget jakter en ny trepoenger etter en kruttsterk 8-3 seier borte mot Lille Tøyen i forrige uke. På tirsdag kl. 20:30 møter trener Anders Nilsen og mannskapet hans tabellnabo Nesodden 2 hjemme på kunstgresset vårt.

Toppkamp for G14
På torsdag kl. 20:30 er det duket for toppkamp på Prinsdal kunstgress for våre unge og lovende 14-åringer. Laget ligger i skrivende stund på en andreplass på tabellen med like mange poeng som serieleder KFUM 2. På torsdag er motstander Kolbotn 2 som ligger på plassen bak Hauketo med tre poeng mindre.

Håndballkamper i Prinsdalshallen
Det er ikke bare på kunstgresset det skjer ting denne uka. På søndag er det duket for to håndballkamper for J2010/11 i Prinsdalshallen. Kl. 11:00 er Kolbotn motstander, mens kl. 12:55 er det Oppegård som venter på motsatt banehalvdel for våre håndballjenter.

Øvrige kamper denne uka
Utover de overnevnte kampene er det også mer å glede seg til på Prinsdal kunstgress denne uka:

  • Mandag, kl. 21:00: Hauketo M48 mot Oppsal.
  • Tirsdag, kl. 18:00: Hauketo G9 mot Nordstrand.
  • Onsdag, kl. 19:10: Hauketo G11 mot Ski.
  • Torsdag, kl. 18:00: Hauketo G8 mot Ski.

Møt opp og støtt våre lag til seier. Kiosken er åpen!

Storfint besøk i ettermiddag

Postet av Hauketo IF den 12. Okt 2022

BRENNHET HAUKETO-GUTT: I derbyet mot erkerival Lillestrøm briljerte Osame Sahraoui og ble kåret til banens beste. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO


 

I september møtte Vålerenga sin erkerival Lillestrøm foran et fullsatt Intility Arena. Hauketo-gutten Osame Sahraoui lekte seg med kanarifuglene og vartet opp med to mål og én assist i derbyet. Dette resulterte i at Osame ble kåret til banens beste spiller hvor han fikk 10 000 kr som han kunne gi til en valgfri breddeklubb. Som tidligere endte valget på oss i Hauketo IF, og det er vi utrolig takknemlige for.

I forbindelse med dette vil Osame komme på besøk til oss i ettermiddag for å overrekke oss sjekken, men i tillegg til dette har han med seg et filmcrew som skal filme en liten film for Norsk Tipping. 

Alle er hjertelig velkomne til å hilse på, ta bilder og få autografer av Osame, men dette må skje etter filminnspillingen da barn ikke skal være med på denne filmen.

Osame kommer kl. 17, så litt etter dette er det bare å ta turen å hilse på Hauketos store sønn.

 


 Rydding av sykkelbanen

Postet av Hauketo IF den 10. Okt 2022

OPPDATERT: Torsdag 20. oktober skal sykkelbanen tas inn, og i den anledning trenger anleggsgruppa hjelp til dette. Har du mulighet til å bidra? Møt opp kl. 17:00.