Skøytebanen åpner 2. desember

Postet av Hauketo IF den 1. Des 2023

Lørdag 2. desember vil isen på vår multisportbane være klar til bruk. Det har også blitt installert nye lys rundt banen, så det vil også være gode forhold på kveldstid. Banen finner du på grusbanen i Prinsdal idrettspark.

Vi takker anleggsgruppa for innsatsen med islegging, og ønsker alle velkommen til å bruke skøytebanen vår!Multisportbanen er offisielt åpen

Postet av Hauketo IF den 11. Sep 2023

I forbindelse med Dalens dag på lørdag ble det avholdt en liten offisiell åpning av vår nye multisportbane. Multisportbanen er et anlegg som kan brukes til mange ulike aktiviteter året rundt. På vinteren vil banen islegges slik at det kan det kan gås på skøyter og spilles ishockey. Du kan lese mer om den nye møteplassen i idrettsparken vår her.

Vi håper at mange barn og unge får masse glede av den nye banen, og den er åpen for alle!


Se bilder fra åpningen:

Styreleder Leo Emblemsvåg innledet åpningen fra scenen.

 

Det var mange skuelystne som ville ta en titt på det nye anlegget.

 


Det er mange å takke for at denne banen kom på plass. Her blir Lions Club Oslo/Hauketo takket for sitt bidrag. Takket være Lions fikk vi kjøreporter på banen slik at den kan måkes for snø på vinterstid.

 


Anleggsgruppa ved Per Berglie i spissen har virkelig stått på for å få på plass banen. Her takkes Per for innsatsen.

 

Muhammed Mackie Gillen fikk æren av å klippe snora sammen med styreleder Leo Emblemsvåg.

 Det var full jubel hos de fremmøtte da snora ble klippet.

 
Velkommen til Dalens dag 9. september

Postet av Hauketo IF den 5. Sep 2023

Lørdag 9. september inviterer Hauketo og Prinsdal Fritidsråd og Hauketo Idrettsforening til Dalens dag i Prinsdal idrettspark. Dalens dag starter kl. 12 og slutter kl. 16. Det vil bli mange gøyale aktiviteter, og det vil også være en offisiell åpning av vår nye multisportbane på grusbanen kl. 14:30.Handledager hos Anton Sport Lambertseter

Postet av Hauketo IF den 28. Aug 2023

12-14. september er det handledager hos Anton Sport Lambertseter. Alle våre medlemmer får 25% rabatt på klubbsortimentet, og 20% på alle varer. Butikken finner du på Lambertseter Senter.
BUA åpner 13. juli

Postet av Hauketo IF den 7. Jul 2023


Torsdag 13. juli åpner BUA i Prinsdal idrettspark. BUA er en utstyrssentral hvor det er mulig å låne utstyr til diverse aktiviteter gratis. BUA er satt opp ved det gamle klubbhuset, og vil i sommerferien være åpent mandag, onsdag og torsdag fra kl. 12 til 20. På lørdager er det åpent fra kl. 10 til 18.


BUA Prinsdal driftes av Bydel Søndre Nordstrand som samarbeider med Hauketo Idrettsforening, Prinsdal skole og Hauketo skole om dette.

Se bua.no for mer info.