Reservasjon av klubbrommet

Klubbrommet kan fritt benyttes av HIF sine lag til møter og avsluttinger. Det skal foretas en reservasjon av rommet i kalenderen nedenfor. Alle styremedlemmer, tillitsvalgte, trenere, lagledere og foreldrekontakter skal kunne reservere rommet.

Har du ikke bruker og passord ta kontakt med Bjørn Persson på e-post hauketo.if.kasserer@gmail.com eller SMS/Mobil 922 23 334.

For å legge inn nytt møte klikk på Google kalenderknappen nederst til høyre og logg det inn.
Legg inn hva møte gjelder og gruppe/lag i tittelen og kontaktperson mm. i beskrivelsesfeltet.

Ikke benytt deg av heldags aktivitet da denne bare vises i toppen av kalenderen og det vil se ut som det er ledig.

Leie av klubbrom

Klubbrommet kan leies av medlemmer og privatpersoner

Leiepris pr. time kr. 200,-
Leiepris 3 - 8 timer kr. 500,-
Leiepris over 8 timer kr. 750,-
Leiepris over 8 timer med reservasjonkvelden før for klargjøring kr. 1000,-

Tillitsvalgte i styrene i HIF kan om klubbrommet ikke er i bruk låne dette uten kostnad.

Ulønnede trenere/lagledere gis en rabatt på 50%

Ved leie av klubbrommet skal det etter bruk, ryddes og evt. om nødvendig vaskes, det skal ikke stå igjen søppel eller annet i lokalet. Benyttes tallerkener, kopper, glass og bestikk skal dette settes i oppvaskmaskinen og den skal settes i gang slik at det er rent.
Kabler til lydanlegget og prosjektor skal ikke kobles fra.

Bruk av åpen ild som stearinlys og fakler er ikke tillatt.

Send inn forespørsel om leie her, eller send en e-post til hauketo.if.kasserer@gmail.com
Forespørsel på SMS blir ikke behandlet.

Kontaktperson: Bjørn Persson