Velkommen til Hauketo Cricket

I 2018 har vi endelig etablert cricket som en egen idrett i klubben. På lengre sikt er målet å etablere barne- og ungdomslag i cricket.

I nærområdet vårt er det en stort miljø for cricket, noe som gjør at vi synes det er veldig gledelig å kunne tilby cricket i det lokale idrettslaget på Hauketo Vi gleder oss til å bli en del av cricketfamilien, og håper på å kunne bidra til ytterligere vekst i årene som kommer.

Vårt motto er «Idrett for alle».

Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

FOR MER INFORMASJON

Kontakt:

Ida Marie Hågensen
Epost:
hauketo.if@klubbkontor.no

GRASROTANDEL

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 979781644> til 60000

12 Most Viewed Blogs
Nei Most Viewed Blogger