Ny brosjyre for nye medlemmer

Postet av Hauketo IF den 1. Sep 2019

Styret i Hauketo IF har laget en brosjyre til nye medlemmer, som skal deles ut til

alle som begynner på idrett i klubben vår

Den heter "Velkommen til Hauketo IF", og inneholder nyttig, kort og enkel info for deg som er ny i klubben.

Mer info finner dere på: http://www.hauketoif.no/p/47302/info-til-nye-medlemmer

Tillegg har vi laget egen menyvalg "For medlemmer" dette skal være en nyttig informasjon for nye og gamle medlemmer.

Norges Idrettsforbund (NIF) har laget brosjyren "Bli med!" på 16 språk

Postet av Hauketo IF den 1. Sep 2019

Norges Idrettsforbund (NIF) har laget brosjyren "Bli med!"

på 16 språk, og spilt den inn på video på 7 språk.

Her kan du lese/ høre hva et idrettslag er, hva du kan være med på og hvordan du blir medlem.

Les mer på: http://www.hauketoif.no/p/47299/info-pa-flere-sprak

Fotball for gutter og jenter født 2013

Postet av Hauketo IF den 22. Aug 2019

Mange gutter og jenter møtte opp på første trening og det blir trening hver torsdag kl 17.00 - 18.00.

Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en mail til hauketoif.fotball@klubbkontor.no

Da er påmeldingen åpnet for håndballskolen

Postet av Hauketo IF den 16. Aug 2019

Nå kommer Håndballskolen!

Hvis du går i 1.-7. klasse og skal være hjemme i høstferien, har vi en kjempegod idé til hva du kan gjøre! Du kan nemlig lære deg verdens morsomste ballspill: HÅNDBALL! 🤾🏽‍♂️🤾🏼‍♀️

Norges Håndballforbund er ansvarlig for Rema1000 Håndballskolen, som arrangeres i skolens ferieuke, av din lokale håndballklubb.

Dette er REMA 1000 Håndballskolen:
Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Deltakerne vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball. Håndballskolen er i uke 40 (mandag til og med onsdag) fra kl. 09.00 til 15.00.

Barn som går på AKS på Prinsdal skole blir hentet/levert der om ønskelig.

Du får servert lunsj hver dag, men det kan være lurt å ha med drikke og noe frukt til mellommåltid.

Dette får du:
Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte.

Påmelding:
Foresatte/foreldre melder deg på REMA 1000 Håndballskolen på https://www.handball.no/regioner/region-ost/nyheter-ro/2019/08/bli-med-pa-rema1000-handballskolen/

Påmeldingsfrist 19.09.19
Pris: 500,-
Det er 50 plasser så førstemann til mølla!

Ta kontakt med Ida Hågensen ved spørsmål.
Tlf. 40219047
E-post: idahagensen@hotmail.com

VI GLEDER OSS

Vårt medlemssystem

Postet av Hauketo IF den 11. Jul 2019

Hauketo IF bruker idrettens løsninger for medlemsadministrasjon;

Min Idrett og Klubbadmin. Dette er et elektronisk medlemssystem integrert med idrettens nasjonale medlemsdatabase (krav fra NIF fom 1.1.2017) og med idrettens admin/ org system Sportsadmin.

For våre medlemmer betyr det at de de selv kan administrere sitt medlemskap i Min idrett.

For klubben betyr det at vi kan administrere alle våre medlemmer og lisenser via Klubbadmin og Sportsadmin, og slipper å vedlikeholde flere registre.

Du kan se en enkel video som forklarer Min idrett her.

Min idrett din personlige side inn mot idrettens medlemsregister. Dette er det enkelte medlems egen profil på nett, og herfra administrere de sitt medlemsskap i klubben. Her melder de seg inn og ut, betaler medlems- og treningsavgift, betaler lisenser, endrer personopplysninger og kan holde oversikt over verv og kompetanse en har i idretten.

Når Hauketo IF sender ut en faktura for medlems- eller treningsavgift, så får medlemmet beskjed via epost om at fakturaen har kommet som vedlegg på epost og ligger i Min idrett. Medlemmet kan da logge seg inn i Min idrett for å betale denne. Her kan de velge om de vil betale med vanlig betalingskort (Visa, MAstercard...), med Bypass betalingskort (Tippekort fra Norsk Tipping) eller om de vil laste ned fakturaen i pdf- format og betale med kid nummer på vanlig måte i sin nettbank. Vipps vil komme også om kort tid.

NYTT FRA SESEONGEN 2019/20 FÅR DERE OGSÅ TRENINGSAVGIFTEN INN I MIN IDRETT

Hauketo IF har ikke tilgang til profilene i min idrett, dette er det kun medlemmet selv som har.

• Min idrett er gratis å bruke.
  • Innlogging: Fra Min idrett boksen til venstre på siden.
  • Brukernavn og passord: Kontakt NIF IT support.
  • Veiledning: Ligger her.
  • Ap: Laste ned apen Min idrett på mobilen, se her.

Mener du kravet du har mottatt er feilaktig eller har andre spørsmål omkring medlemskapet ditt i klubben, ta kontakt med HIF Medlemsansvarlig: Atle Næss på hauketo.if@klubbkontor.no